Mainos

Hemmottelin tyttäreni piloille – jouduin myymään taloni

On ihana ajatus voida antaa lapselleen kaikki ja vähän enemmänkin. Toisinaan lapsen hemmottelu menee kuitenkin liian pitkälle. Yhdeksänvuotiaan Madisonin äiti sai kokea tämän kantapään kautta, kun lapsen hemmottelu johti vararikkoon.

Brittiäiti Moya Wren-Campbell kertoo The Sun -lehdelle, kuinka hän hemmotteli tyttärensä piloille – ja itsensä vararikkoon. 40-vuotias kahden tytön äiti joutui lopulta myymään talonsa rahoittaakseen tyttäriensä kalliit mieltymykset.

Etenkin perheen nuorin lapsi, Madison, oli pahasti hemmoteltu. Tytön kiukunpuuskat, röyhkeys ja vaatimukset muuttivat onnellisen perhe-elämän sotatantereeksi. Moya kertoi, että hän antoi tyttärelleen kaiken, mitä tämä pyysi säilyttääkseen kotirauhan.

Kosmetologi-äiti käytti 5 000 puntaa (noin 6 000 euroa) kuukaudessa viedessään tytärtään kauneuskilpailuihin ympäri maata, sillä tyttö haaveili mallin urasta. Moya antoi 9-vuotiaalle tyttärelleen kaiken lähtien ruiskurusketuksista, tekoripsistä ja akryylikynsistä, aina 200 punnan (noin 240 euroa) arvoisiin verkkareihin ja yli 3 500 punnan (noin 4 200 euroa) arvoisiin design-vaatteisiin.

Viimeinen niitti äidin kertomuksen mukaan oli se, kun tytär kiukunpuuskassaan löi äitiään. Lopulta Moya pyysi televisiosta tutun Supernanny – Lapsityrannit -ohjelman lastenhoitajan Jo Frostin apuun.


Teksti: MTV3/Helmi

Kuva: The Sun -verkkosivut

Lähde: The Sun

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.