Mainos

Helsinkiläinen valokuva loistaa valokuvataiteen museossa

The Helsinki School esittelee Taideteollisessa korkeakoulussa vaikuttaneiden otetta valokuvataiteen maailmaan. Ensimmäinen Helsinki School -näyttely järjestettiin kolme vuotta sitten.

Suomen valokuvataiteen museo esittelee kesänäyttelyssään Taideteollisen korkeakoulun opiskelijoiden töitä. Helsinki Schoolin uuden polven taiteilijat luovat maailmalle kuvaa Suomesta elinvoimaisena kulttuurimaana ja näyttävät, mitä suomalainen valokuva tarkoittaa tulevaisuudessa.

The Helsinki School -käsite viittaa Taideteollisessa korkeakoulussa opiskelevien, opiskelleiden ja opettavien valokuvataiteilijoiden lähestymistapaan omaan taiteenalaansa. Se on tapa, jossa jokaiselle sukupolvelle on annettu mahdollisuus löytää oma kuvakielensä.

Ensimmäinen Helsinki School -näyttely järjestettiin 2004, ja siitä lähtien se on kiertänyt pitkin Eurooppaa. Jokainen Helsinki School -näyttely on erilainen, ja näyttelyitä täydennetään jatkuvasti taiteilijoiden tuoreilla teoksilla.

Keskiviikkona avautuvan Helsinki School. Uutta valokuvaa Taikista -näyttelyn kuraattori on Timothy Persons. Katselmus jatkuu 26. elokuuta saakka.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.