Mainos

Helsinki-päivänä riittää tapahtumia – tällainen on dildobingo: "Eroaa perinteisestä mummobingosta"

Alun perin punavuorelaisista baareista suosioon noussut dildobingo järjestetään nyt ensimmäistä kertaa Kallion kirjastossa Helsinki-päivänä 12. kesäkuuta. Bingoisäntä kertoo, mitä illan aikana tapahtuu.

Tulevana maanantaina 12. kesäkuuta vietetään Helsinki-päivää, jonka osana Kallion kirjastossa järjestetään kaikille avoin ja päihteetön dildobingo. Bingotapahtuma sai alkunsa punavuorelaisista baareista ja on alusta asti kerännyt uskollista osallistujakuntaa.

Illan aikana jaetaan kesätunnelmaa nostattavia palkintoja: muun muassa dildoja, kondomeja, liukuvoiteita.

Rakkauden Pertiksi itseään kutsuva bingoisäntä Pertti Mäki kertoo, että dildobingot ovat nykyään aina täynnä ja tunnelma innostunut. Yleisössä istuu suurimmaksi osaksi nuoria naisia tai erilaisia kaveriporukoita.

– Dildobingo eroaa perinteisestä mummobingosta, Mäki kertoo tapahtuman palkinnot tarjoavan Kaalimadon tiedotteessa.

– Perinteisten bingo-rivien sijaan pidämme myös humorististia kierroksia, joissa vinorivit ja Zorro-merkinnätkin lasketaan.

"Positiivisen jännittynyttä pöhinää"

Kaikki Helsingin 37 kirjastoa ovat Helsinki-päivänä avoinna ulkopuolisten tapahtumille. Helsingin kaupungin erikoiskirjastovirkailija Janne Palanderin mukaan Kallio on naapurustona erityisen avoin ja suvaitsevainen eri tyyppisiä tapahtumia kohtaan. 

– Kirjaston erilaisten avointen tapahtumien kirjo on laaja. Halusimme olla ennakkoluulottomia ja toivottaa myös dildobingon kaltaisen elämyksen tervetulleeksi kirjastoomme. Dildobingo onkin herättänyt asiakkaissamme ennakkoon poikkeuksellisen paljon positiivisen jännittynyttä pöhinää. Harvoin joudumme vakavissamme pohtimaan, mahtuvatko kaikki kiinnostuneet tiloihimme. Tapahtuman luonteesta johtuen järjestämme dildobingon kuitenkin kirjaston tavallisen aukioloajan ulkopuolella, Palander kertoo.

Dildobingo ei suinkaan ole ainoa vuodesta 1959 lähtien vietetyn Helsinki-päivän hauskoista aktiviteeteista. Esimerkiksi Keskuskadulla järjestetään Artek Helsingin tuolileikki, johon mukaan mahtuu 15 ensimmäistä. Tässäkin kisassa voittajalle on luvassa palkinto. Maunula-talossa puolestaan on luvassa aikuisten limudisko!

Tänä vuonna Helsinki-päivää juhlitaan 100-vuotiaan Suomen kunniaksi kahden päivän ajan 11.–12.6.2017.

Lähteet: Kaalimato.com, Helsinkipäivä.fi

***

2:51

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.