Mainos

Helsinki muuttaa entisen sairaalan startup-hautomoksi – ensin se muuttuu ”Kauhujen taloksi”

Marian sairaalan entisissä tiloissa Helsingissä alkaa toimia Pohjoismaiden suurin startup-keskittymä. Asiasta uutisoi Rakennuslehti. Tämän kuun lopulla vanha sairaala toimii hetken myös ”Kauhujen talona”.

Helsingin kaupunginhallitus on päättänyt voittoa tavoittelemattoman startup-yhtiön, Startup Marian perustamisesta.

Rakennuslehden mukaan yhtiön toimijat ovat Helsingin kaupunki, Startup-säätiö ja Helsingin Uusyrityskeskus. Yhtiön tavoitteena on rakentaa ”dynaaminen, inspiroiva ja yhteisöllinen kokonaisuus, joka tarjoaa paljon enemmän kuin pelkät seinät”.

Startup-yritysten rinnalla tiloissa tulee Rakennuslehden mukaan työskentelemään suurten yritysten kehitystiimejä ja muita yhteisöllisiä palveluja tuottavia tahoja.

Marian sairaala perustettiin 1800-luvulla. Varsinainen sairaalatoiminta loppui siellä toissa vuonna. Rakennuslehden mukaan remontti sen muuttamiseksi startup-keskittymäksi on jo alkanut.

Kaikille avoin haku keskittymän tiloihin avautuu tämän kuun aikana.

Kauhujen talo tarjoaa huvituksia aikuisille

Marian sairaala muuttuu tämän kuun aikana muutamaksi päiväksi myös ”Kauhujen taloksi”. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Nyt.

After Dark Helsinki –nimisen ryhmän järjestämällä Hysteria-kierroksella osallistujille on tarjolla muun muassa "voimakkaita ääniä, ahtaita tiloja ja täydellistä pimeyttä".

Pakohuonepeli-tyyppisellä kierroksella on käytössä turvasana, jolla kierroksen voi keskeyttää. Kierros on tarkoitettu vain aikuisille.

 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.