Helsinki Cupissa ystävystytään ja koetaan pieniä ihastumisia

Brasiliasta tulleen englantilaisen koulun (British School) joukkueen poikien mielestä suomalaiset tytöt ovat todella kauniita, mutta ihmettelevät missä heihin voisi tutustua.

Siellä missä on poikia, on myös tyttöjä ja päinvastoin. Kansainvälinen junioreiden jalkapalloturnaus Helsinki Cup pyörii parhaillaan pääkaupunkiseudun urheilukentillä. Osallistujia on ympäri maailmaa, ja se tuo säpinää myös Helsingin katukuvaan.

Urheilutunnelma ja pojat ovat mukava lisä monen nuoren tytön kesäpäivään. Kenttien katsomoissa onkin näkynyt viime päivinä paljon tyttöjä kannustamassa suosikkijoukkueitaan.

Helsinki Cup-turnauksen tiedottajan Tommi Seppälän mukaan pientä flirttiä on ollut ilmassa.

- Eilen olin seuraamassa muutamaa matsia Käpylässä, ja kyllä siellä oli tyttöjä katsomossa. Etenkin nämä Espanjan ja Brasilian pelaajat tuntuvat kiinnostavan.

Seppälä kertoo, että brasilialaiset pojat myös tervehtivät kohteliaasti katsomossa istuneita suomalaistyttöjä.

"Sekä futista että poikia"

Aamupäivällä Helsingin pallokentän katsomosta bongatut 16-vuotiaat Jasmina ja Liisa kertoivat tulleensa katsomaan sekä poikia että jalkapalloa.

- Fifty-fifty molempia, muutama sana ollaan joidenkin poikien kanssa vaihdettu, tytöt nauravat.

- Avajaisissa Kampin Narinkkatorilla brasilialaiset tulivat heti juttelemaan, Liisa kertoo.

Finnair Stadiumin läheisyydestä tavoitetut 17-18-vuotiaat helsinkiläiset Mari, Veera ja Niina myönsivät niin ikään tulleensa myös poikia katselemaan. Mari kertoo tutustuneensa muutamiin suomalaisiin poikiin kentän laidalla.

- Joo, ollaan ystävystytty ja juteltu joidenkin kanssa, kun he pelaavat lähellä siellä, missä me asumme, Mari tiivistää naurun keskeltä.

Ulkomaisilla joukkueilla tiukka kuri

Monilla joukkueilla on tiukka kuri treenaamisen ja käyttäytymisen suhteen turnauksessa. Helsingin keskustan pallokentältä bongatut Brasilian englantilaisen koulun joukkueen 14-16-vuotiaat pelaajat eivät vielä tienneet, pääsevätkö he viralliseen kisadiskoon tänä iltana.

- Täytyy kysyä päävalmentajalta, pojat kommentoivat yhdestä suusta.

- Mutta täällä on kyllä todella kauniita tyttöjä, missä niitä voi tavata? yksi pojista utelee.

Kohteliaat pojat harmittelevat, että paluumatkalle Rio De Janeiroon lähdetään jo lauantaina.

Lue myös:

    Uusimmat