Helsingissä vakavia pahoinpitelyjä pääsiäisenä

Pääsiäisviikonloppuna on sattunut Helsingissä kolme törkeää väkivallantekoa. Niissä kuoli yksi henkilö ja kaksi muuta sai vammoja. Kaikissa tapauksissa alkoholi oli vahvasti kuvassa mukana.

Pitkäperjantaiaamuna nainen soitti hätäkeskukseen ja kertoi, että Pihlajamäen Liusketiellä sijaitsevassa asunnossa oli pahoinpidelty hänen miesystävänsä. Paikalle saapunut ambulanssimiehistö totesi uhrin kuolleeksi. Esitutkinnassa on selvinnyt, että 44-vuotiasta uhria oli pahoinpidelty päähän. Pahoinpitelyssä oli käytetty mahdollisesti teräasetta.

Poliisi otti asunnosta kiinni uhrin naisystävän ja Helsingissä asuvan asunnon 63-vuotiaan haltijan. Taposta epäillään asunnon haltijaa, jolla on taustallaan erilaisia rikoksia. Hän on muun muassa syyllistynyt tappoon Pihtiputaalla vuonna 1997. Kaikki asunnossa olleet olivat poliisin mukaan vahvassa humalassa.

Eilen illansuussa pariskunta riitaantui asunnossa Tilanhoitajankaarella Viikissä. Riidan päätteeksi 38-vuotias mies löi tyttöystäväänsä samuraimiekalla poskeen. Naisen vammat eivät poliisin mukaan ole vakavia. Riidan syytä ei toistaiseksi tiedetä, mutta asunnossa oli nautittu alkoholia.

Viime yönä iskettiin puolestaan 24-vuotiasta miestä saksilla ylävartaloon Päivöläntiellä Tapanilassa. Asunnossa oli ollut viiden hengen seurue juopottelemassa, kun 23-vuotiaalle ja hänen vuotta vanhemmalle sukulaismiehelleen tuli riitaa. Aluksi miehet olivat tapelleet nyrkein, mutta lopulta 23-vuotias löi saksilla sukulaistaan olkapäähän ja kylkeen. Uhri vietiin sairaalaan hoidattamaan haavojaan. Uhrilla ei poliisin mukaan ole hengenvaaraa.

(MTV3-STT)

Lue myös:

    Uusimmat