Mainos

Helsingissä puukotettiin miestä - konttasi pakoon sairaalaan

Poliisi kaipaa silminnäkijähavaintoja Topeliuksen puistossa perjantaina 8.10.2010 illalla kello 22 ja 23 välillä tapahtuneesta törkeästä ryöstöstä.

Tapahtumat saivat alkunsa, kun Topeliuksenkatu 3 kohdalla puistossa istuskelleesta kahdesta miehestä toinen oli alkanut pahoinpidellä teräaseella uhriksi joutunutta miestä.

Uhri sai teräaseesta useita viiltoja. Hän ei kuitenkaan ole hengenvaarassa. Pahoinpitelyn lisäksi puukottaja vei uhrilta vähäisen määrän omaisuutta.

Poliisi kaipaa tapahtumista silminnäkijätietoja, koska uhri on ollut tapahtuma-aikana niin päihtynyt, ettei muista tekijästä mitään.

- Hän ei ole voinut kertoa muuta, kuin että tekijä on mies. Hän ei muista tekijän ulkonäköä, ikää, vaatetusta tai muitakaan tuntomerkkejä, kertoo rikoskomisario Mikko Halme Helsingin poliisista. Poliisi pitää todennäköisenä, etteivät miehet tunteneet toisiaan entuudestaan.

Uhri löydettiin Kivelän sairaalan luota kello 23 aikaan. Sitä ennen hän on paikalta löytyneiden jälkien perusteella liikkunut joko kävellen tai kontaten Topeliuksenkadulle ja sen jälkeen jonkin matkaa jalkakäytävällä Sibeliuksen kadun suuntaan palaten takaisin puistoon.

Poliisi pyytää tapahtumasta mahdollisesti havaintoja tehneitä ottamaan yhteyttä Helsingin poliisiin virka-aikana numeroon 071 877 1885 ja virka-ajan ulkopuolella poliisin johtokeskukseen numeroon 071 877 4002.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.