Mainos

Helsingissä mittava asuntomurtojen sarja: Poliisi epäilee kahta naista

Helsingin keskustan alueella tehtiin viime torstaina ja perjantaina harvinaisen paljon asuntomurtoja. Poliisin mukaan kahden päivän aikana on tehty ainakin 15 murtoa. Tekojen yhteydessä on anastettu omaisuutta, jonka arvo on huomattavan suuri.

Murroista epäillään kahta ulkomaalaista naista, joiden henkilöllisyys on edelleen epäselvä. Naisia on kuvattu ruumiinrakenteeltaan tukevahkoiksi.

Saatujen silminnäkijähavaintojen perusteella he ovat todennäköisesti lähtöisin Itä-Euroopasta, mahdollisesti Romaniasta. Silminnäkijähavaintojen mukaan naiset ovat päässeet sisälle kohdeasuntojen rappukäytäviin muun muassa livahtamalla asukkaiden tai muiden luvallisilla asioilla olevien henkilöiden perässä.

Helsingin poliisi on kiinnostunut tuntomerkkeihin sopivien naisten liikkeistä ja heidän mahdollisesti käyttämistään ajoneuvoista.

Naiset ovat liikkuneet jalkaisin Helsingin keskustan alueella torstaina ja perjantaina päiväsaikaan. Heidän käyttämistään ajoneuvoista ei ole tietoa.

Tiedot voi soittaa klo 08-16 välisenä aikana rikososaston omaisuusrikosyksikköön numeroon 071 877 5479. Muina aikoina havainnot voi soittaa numeroon 071 877 4002. Tiedot voi lähettää myös sähköpostitse osoitteeseen: omaisuusrikokset.rto.helsinki@poliisi.fi .

Poliisi kehottaa ottamaan suoraan yhteyttä hälytysnumeroon 112, mikäli joku havaitsee tuntomerkkeihin sopivia naisia oleskelemassa luvattomasti asuintalojen rappukäytävissä tai niiden lähettyvillä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.