Mainos

Helsingissä kauhuelokuvafestivaali

Night Visions - Maximum Halloween 3000 -tapahtuma tunkee kauhua valkokankaalle läpi yön 28-29. lokakuuta Helsingissä. Ohjelmassa ovat muun muassa Joe Berlingerin Book Of Shadows - Blair Witch 2 ja Stefan Ruzowitzkyn Anatomie.

Blair Witch 2:ssa ykkösosan ohjaajat istuvat tuottajanpalleilla, ja ohjaajaksi on rekrytoitu shokkidokumentaristi Joe Berlinger. Anatomie puolestaan on elokuva, joka marssittaa Saksan vuosikausien hiljaiselon jälkeen takaisin eurokauhun kartalle.

Night Visions tarjoaa kauhua muualtakin kuin Yhdysvalloista ja Saksasta. Festivaaliohjelmassa ovat esimerkiksi japanilainen Return Of The Streetfighter, hongkongilainen Duel Of The Iron Fist, italialais-espanjalainen Satanik, isobritannialainen On Edge ja australialaiset Succubus sekä Purgatory.

Yhden yön aikana esitetään yhdeksän pitkää elokuvaa ja sikermä halloween-teemaan sopivia lyhytelokuvia. Kaikki tapahtumassa esitettävät elokuvat ovat leikkamattomassa muodossaan Suomen ensi-iltoja. Night Visions -tapahtuman ikäraja on 18 vuotta.

(STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.