Mainos

Helsingin Uutiset: Hotellinukkujan työ houkuttaa

Erikoinen työpaikkailmoitus hotellinukkujasta on poikinut parin viikon aikana jo 500 hakemusta, kirjoittaa maanantain Helsingin Uutiset.

Helsingin Kalevankadulla toimiva Hotelli Finn hakee työvoimatoimiston nettisivuilla ”ammattilaisnukkujaa 35:n yön määräaikaiseen työsuhteeseen”. Työnkuvaan kuuluu hotellissa asuminen ja kokemuksista kirjoittaminen hotellin nettiblogiin.

Hotellinjohtaja Tio Tikka kertoo yllättyneensä suuresta hakemusmäärästä. Hän uskoo sopivan työntekijän valinnasta tulevan vaikea tehtävä. Henkilön pitää tuottaa nettiin päivittäin uusi tasokas blogikirjoitus suomen ja englannin kielellä. Lisäksi hakijalta vaaditaan luovaa ja nuorekasta kirjoitustaitoa sekä rentoa elämäntyyliä.

– Työnkuvaan kuuluu nukkuminen joka yö hotellin eri huoneessa ja kirjoittaminen turistin silmin siitä, mitä kaikkea Helsingissä tapahtuu. Päivisin työntekijä lähtee ulos kiertelemään ja tutkimaan Helsinkiä. Hotellissamme on 35 huonetta, Tikka kertoo Helsingin Uutisten haastattelussa.

Hotellinukkujan palkkaa ei ole päätetty

Idea erikoisen työpaikan perustamiseen syntyi, kun mietittiin, miten remontista kuoriutuvan hotellin nettiblogiin saataisiin mukavaa ja kiinnostavaa sisältöä.

Hakemuksia otetaan vastaan 30. huhtikuuta asti. Työpestin on määrä alkaa toukokuun puolivälissä. Hotellinukkujan työlle ei ole määritelty ennalta palkkaa, vaan se sovitaan Tikan mukaan yhdessä palkatun henkilön kanssa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.