Mainos

Helsingin tyly yliajo paljastui pikkupoikien jutuksi

Loppuviikosta levisi uutinen tylystä yliajosta Helsingissä. Uutisen mukaan autoilija ajoi Itä-Helsingissä pikkupojan nurin ja kaasutti sen jälkeen paikalta, vieläpä keskisormea heilutellen. Koko juttu on kuitenkin paljastunut poliisin tarkemmissa tutkimuksissa kovin vaappuvaksi ja vaakkuvaksi, siis ankaksi.

Kaikki alkoi torstaina, kun poliisi kertoi tapauksesta. Tietonsa poliisi oli saanut autoilijan "uhrilta", kuusivuotiaalta pojalta ja tämän kavereilta. Näiden kertomuksen mukaan punaisella farmariautolla liikkunut autoilija oli ajanut Rusthollarinkujalla päin kuusivuotiasta. Poika oli kaatunut ja loukannut itseään. Tarinan mukaan autoilija oli törmäyksen jälkeen näyttänyt maassa maanneelle lapselle keskisormea ja ajanut tiehensä. Poliisi pyysi tapauksesta lisätietoja silminnäkijöiltä.

Farmariauton kuljettaja ilmoittautui itse perjantai-iltana poliisille. Kuulusteluissa selvisi, että auto ei ollut itse asiassa osunut poikaan lainkaan. Kuljettaja kertoi ajaneensa perheineen hiljalleen Rusthollarinkujaa. Pieni poika ajoi samaan suuntaan, mutta horjahti ja täräytti pyöränsä reunakiveykseen. Poika kaatui nurmikolle.

Autoilija kertoi käyneensä tarkastamassa, että poika oli kunnossa. Sen jälkeen hän vei perheensä kotiin ja palasi vielä takaisin paikalle, jossa poika oli kaatunut. Kuusivuotias ja useita tämän ystäviä oli paikalla. Joku pojista näytti nyrkkiä autoilijalle ja tämä heristi omaansa takaisin, omien sanojensa mukaan sen enempää ajattelematta.

Poliisin tutkimuksissa ei löytynyt mitään merkkejä siitä, että auto ja pojan polkupyörä olisivat osuneet toisiinsa. Kuusivuotias myönsikin poliisin puhuttelussa, että hän ajoi itse pyörällään kiveen. Lisäksi hänellä oli toisessa kädessään juomapullo, mikä vaikeutti ajamista.

Poliisin mukaan tapaukseen ei liitykään mitään rikollista ja sen tutkiminen on lopetettu.

(MTV3-STT)

Lue myös:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.