Mainos

Helsingin Pitäjänmäen piiritettyä ei ole vielä tavoitettu

Helsingin Pitäjänmäellä piiritetystä asunnosta paennutta miestä ei ole toistaiseksi tavoitettu. Poliisin mukaan mies ei ole vaarallinen ja hän saattaa ilmoittautua poliisille myöhemmin omatoimisesti.

Helsingin Pitäjänmäellä yön aikana piiritetty mies oli edelleen pakomatkalla puolen päivän aikaan.

Pitäjänmäellä sijaitsevasta asunnosta löytyi kymmenkunta asetta. Kaikkien aseiden laillisuudesta ei ole toistaiseksi varmuutta; osaan aseista karkuteillä olevalla miehellä on kuitenkin lupa.

Mies on ollut myös aiemmin poliisin kanssa tekemisissä, sillä kesäkuussa hänen epäillään syyllistyneen aseen varomattomaan pitelemiseen. Silloin mies oli ampunut haulikolla asuntonsa piha-alueella.

Tuolloin poliisi otti miehen aseet haltuunsa, mutta palautti ne kuitenkin myöhemmin hänelle takaisin.

-Mitään vakavia rikkeitä miehen tilille ei ole kuitenkaan kirjattu. On mahdollista, että hän itse ottaa meihin yhteyttä, koska hän on ollut tapahtumien aikaan todennäköisesti humalassa. Pään selveneminen voi saada hänet toisiin ajatuksiin, arvelee komisario Jarmo Laurila Helsingin poliisista.

Aseiden joukossa on muun muassa useita kiväärejä, haulikoita, pistooli, kaasusumutin ja ilmakivääri.

Kaksi miestä otti asunnossa yhteen viime yönä, ja miehistä toinen on edelleen kateissa. Karkuteillä olevalla miehellä voi olla aseita mukanaan. Poliisi ei kuitenkaan pidä Pitäjänmäeltä paennutta miestä vaarallisena.

Asunnosta paennut mies ei ole poliisin tietojen mukaan virallisesti kirjoilla asunnossa, mutta on tiettävästi asunut paritalossa jonkin aikaa.

Mies ehti paeta asunnosta

Poliisilla ei ole toistaiseksi tarkkaa tietoa, milloin noin 50-vuotias mies on päässyt pakoon.

Poliisi huomasi tilanteen tänä aamuna hieman yhdeksän jälkeen, kun asunto tarkastettiin. Poliisi pitää todennäköisenä, että mies on karannut jo piirityksen alkuvaiheessa tai ennen kuin poliisi ehti paikalle. Poliisi kuitenkin piiritti paritaloa yli viisi tuntia. Parhaimmillaan paikalla oli kymmenkunta poliisipartiota ja ambulanssi.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.