Mainos

Helsingin Luistelijoissa epäillään suurehkoa kavallusta

Helsingin Luistelijoissa epäillään kymmenientuhansien eurojen kavallusta. Maan johtaviin kuuluva taitoluisteluseura on pyytäyt poliisia tutkimaan epäilyt. Rahaa on kateissa noin 75 000 euroa.

Tutkinnanjohtaja Pekka Seppälä Malmin poliisista vahvisti tänään Helsingin Sanomille, että tapausta tutkitaan kavalluksena ja epäiltyjä on kaksi. Poliisi päättää vuodenvaihteen jälkeen muuttuuko rikosnimike törkeäksi kavallukseksi.

Seuran puheenjohtajan Jaana Juholan mukaan epäilyt tulivat ilmi lokakuussa tilintarkastuksen yhteydessä. Aluksi sotkua yritettiin selvittää asianomaisten kanssa. Poliisia pyydettiin apuun marraskuussa.

Helsingin Luistelijat on hiljattain purkanut seurasihteerinsä työsuhteen. Silloinen puheenjohtaja on pyytänyt itse eroa luottamuspulan takia. Seurasta ei kuitenkaan oteta kantaa epäiltyjen henkilöyteen.

Helsingin Luistelijoissa on yhteensä 500 harrastajaa, ja 75 000 euroa vastaa suunnilleen kuukauden laskutusta. Syntynyttä kassavajetta paikataan aluksi vanhempien kukkaroista. Tammikuun jäämaksuihin tulee kolmanneksen korotus, joka pyritään hyvittämään vanhemmille keväällä.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.