Mainos

Helsingin Kaupunginteatteri saa yleisöltä kehut

Helsingin Kaupunginteatterin asiakkaat ovat erittäin tyytyväisiä teatterissa saamaansa palveluun ja näkemiinsä esityksiin. Taloustutkimus Oy:n joulukuussa 2011 toteuttaman tutkimuksen mukaan Kaupunginteatterin asiakkaiden kokonaistyytyväisyys saa keskiarvoksi kouluarvosanan 8,75.

Kaupunginteatteri teettää katsojatutkimuksen kahden vuoden välein. Kattavassa tutkimuksessa olivat mukana 15 eri näytelmän ja viiden eri näyttämön katsojat, ja vastauksia saatiin 1 174.

Edellisvuosien tapaan Helsingin Kaupunginteatterin valtteina ovat näyttelijät sekä monipuolinen ja kiinnostava ohjelmisto. 94 prosenttia vastanneista piti näyttelijöiden tasoa erinomaisena, ja asteikolla 1-5 kyselyyn vastanneet pitivät Helsingin Kaupunginteatterin ohjelmistoa erittäin monipuolisena (keskiarvo 4,29) ja kiinnostavana (keskiarvo 4,14). Yli neljän keskiarvon saivat myös väittämät ”ohjaajien erinomainen taso” ja ”korkealaatuisuus”.

Suurin osa kävijöistä oli varsin tyytyväisiä Helsingin Kaupunginteatterissa näkemäänsä esitykseen. Kaikki esitykseen liittyvät tekijät saivat asteikolla 1-5 keskiarvoksi yli neljä. Korkeimmat keskiarvot saivat onnistuneet näyttelijävalinnat, näkyvyys katsomosta sekä esityksen korkealaatuinen taso.

Lähes kaikki vastaajat, 97 prosenttia, haluavat tulla uudelleen Helsingin Kaupunginteatteriin. Juuri näkemäänsä esitystä aikoi varmasti tai melko varmasti suositella tuttavilleen 81 prosenttia vastaajista.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.