Mainos

Helsingin Kansainvälisen Balettikilpailun välieräpaikat jaossa

Helsingin Kansainvälisen Balettikilpailun viimeinen alkuerä käydään tänä iltana. Puoliltaöin selviää ketkä 72:sta kilpailijasta pääsevät välieriin. Suomalaisia kiinnostaa tietenkin erityisesti se, montako yhdeksästä suomalaiskilpailijasta on mukana tanssimassa 60 000:n markan pääpalkinnosta. Kilpailun tuottaja Timo Sokura kertoo, että tuomariston mielestä pojat ovat tällä kertaa parempia.
-Tytöistä ei kuulemma vielä ole varsinaista tähteä havaittu kolmena ensimmäisenä iltana ja tänä iltana sitten nähdään, josko se löytyy tästä erästä. Vai kypsyykö tytöt sitten hitaammin, siellä on monta kiinnostavaa tanssijaa. Teknisesti erittäin hyviä tanssijoita, sikäli taso -kaikkiaankin- on korkea. Mutta semmoinen varsinainen aseistariisuva tähti on vielä toistaiseksi naisten puolella löytymättä, Sokura pahoittelee.

Tarjolla on palkintoja yli neljänsadantuhannen markan edestä, arvokasta kokemusta, ehkäpä työtarjouskin. Alkuerissä kilpailijoilla on vain muutama minuutti aikaa näyttää kykynsä tuomaristolle. Välierät käydään torstaina ja perjantaina. Voittaja selviää ensi maanantaina. (MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.