Mainos

Helsingin hätäkeskus ehkä Keravalle

Helsingin hätäkeskus kannattaisi ehkä siirtää Helsingin Kalliosta Keravalle, ehdottaa Helsingin hätäkeskuksen ongelmia pohtinut työryhmä. Asiasta kertoo hätäkeskuslaitoksen johtaja Martti Kunnasvuori.

Martti Kunnasvuoren mukaan Keravalle muuttoa harkitaan siksi, että siellä olevat Itä- ja Keski-Uudenmaan hätäkeskuksen tilat rakennettiin jo aikoinaan niin suuriksi, että myös Helsingin hätäkeskus mahtuisi niihin.

Kunnasvuori ei kuitenkaan osaa kertoa, koska päätös muutosta tai Helsinkiin jäämisestä tehdään. Työryhmä lähettää raporttinsa ja Helsingin hätäkeskuksen henkilökunnan näkemyksistä laaditun muistion sisäministeriölle lähipäivinä, mutta sisäministeriö jatkaa asian käsittelyä.

Hätäkeskustyöryhmä perustettiin sisäministeriön toimeksiannosta. Ryhmässä oli mukana sekä hätäkeskuslaitoksen edustajia että muun muassa poliisin sekä sosiaali- ja terveystoimen edustajia.

Asiasta kertoneen Helsingin Sanomien mukaan Helsingin poliisi, pelastuslaitos sekä Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin ensihoitoyksikkö vastustavat siirtoa.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.