Mainos

Helmi on naisten taivas

Helmi sivusto on uudistunut. Uusi, upea ilme juhlistaa täyttyvää kymmenvuotistaivalta ja tarjoaa joka hetki jotakin uutta nähtävää, koettavaa - ja nyt myös kuultavaa, kun Radio Helmi soittaa tunnelmamusiikkia ihanille naisille 24 tuntia vuorokaudessa. Tervetuloa!

Me kysyimme, missä on naisen taivas. Vastaukset vaihtelivat ihanasta kylpylästä etelän lämpöön, jollekin hetkellinen taivas oli shoppaillessa silloin, kun käytettävissä oli reilusti rahaa eikä pisaraakaan huonoa omatuntoa. Joku kertoi taivaallisen tunteen nousevan onnistumisen ilosta. Minä sanoin, että naisen taivas on hänet kauniiksi katsovan miehen silmissä. Tätä kaikkea on Helmessä. Ja vielä paljon muutakin.

Helmi haluaa olla paikka, jonne kannattaa tulla ensin - josta löytyy kaikki se hauska, mitä tarvitaan kun nainen haluaa tarjota netissä itselleen rentouttavan hetken irti arjesta.

Joka hetki erilainen

Säilytimme Helmestä sen, mistä eniten pidettiin - runsauden, värikkyyden ja mielenkiintoiset aihealueet. Enää ei kuitenkaan riitä, että Helmi on joka päivä erilainen. Uutisia, vinkkejä, haastatteluita ja hauskaa tekemistä syntyy Helmessä jo niin tiiviiseen tahtiin, että Helmi on melko varmasti erilainen joka kerta kun astut sisään. Uusi juttu nostaa mukanaan esiin koko aihealueen värimaailman ja sen kolme uusinta juttua.

Jos et jaksa odottaa ilmeen vaihtumista, voit myös itse selata aihealueiden uusimpia juttuja kansinoston reunassa olevasta pyöreästä napista klikkaamalla. Vihreä nuoli osoittaa selailun suunnan.

Aihepiirit ovat entiset tutut, ainoastaan se on uutta, että seksi sai nyt ihan oman osionsa. Juttuja julkaistaan kahdeksassa alaosiossa Häät, Hyvinvointi, Kauneus, Muoti, Rakkaus, Seksi, Kuudes aisti ja Vapaalla. Jokaiseen aihepiiriin kuuluu myös erikoissivustoja, Tyylitalo kerää yhteen työkalut kauneuden ja muodin piiristä, Ennustajasta löydät välineet tähtikartan tekemiseen, numerologialaskurin ja I Ching -oraakkeli.

Löydät kaikki Helmen erikoiset helposti navigaation linkistä Lisää. Se heilauttaa sinut sivun alareunassa olevaan Footeriin, alanavigaatiolaatikkoon, johon on kerätty koko Helmen sisältö linkkilistaksi.

Radio Helmi

Uusinta uutta Helmessä on hurmaava nettiradio naisille. Radio Helmi tarjoaa loman keskelle arkea soittamalla tunnelmallista ja kaunista musiikkia 24 tuntia vuorokaudessa. Samalla Radio Novan viikonvaihteen ohjelmakokonaisuus Vapaalla ja Viihteellä siirtyy Radio Helmen sivuille. Lauantaisin ja sunnuntaisin Minna Ottavainen ja Milla Mattila tapaavat mielenkiintoisia miesystäviä, jotka tekevät Helmen hauskoja persoonallisuustestejä, ja joille tehdään tähtikarttoja. Voit kuunnella haastattelut myös jälkikäteen Radio Helmen sivuilta.

Ota Radio Helmi seuraasi koko päiväksi! Työpäiväkin sujuu paljon helmeilevämmin, kun kuuntelet taustalla tai kuulokkeista Radio Helmen lähetystä ja annat upean musiikin siivittää sormesi uuteen lentoon!

Testiryhmiä, kilpailuita ja uutuustuotteita

Helmi on kaupallinen media. Olemme jo kymmenen vuoden ajan tehneet loistavaa yhteistyötä kaupallisten kumppaneidemme kanssa ja pystyneet heidän avullaan tarjoamaan unohtumattomia hetkiä ihanille naisille. Yhteistyössä NIVEAn kanssa toteutettu Meikkivinkki jatkaa jo seitsemättä vuotta, ja juhlavuotenammekin joka kuukausi joku nainen pääsee mukaan muuttumaan. Luvassa on paljon muutakin mielenkiintoista: testiryhmiä, kilpailuja, tapahtumia. Helmi tekee virtuaalimaailman todeksi!

Muualla netissä

Tule ensin Helmeen. Olemme keränneet etusivullemme niin paljon kaikkea mielenkiintoista, että päivä kannattaa aloittaa Helmestä. Päivittäinen horoskooppi löytyy helpoimmin Helmen etusivulta. Helmen ulkoasun suunnitellut upea, nerokas graafikko Petri Heiskanen Ideanilta saa extraylistykset meille piirtämistään omista horoskooppitunnuksista. Mitä sinä näet siinä isossa pallossa horoskooppimerkkien vieressä? Minulle se yhdistää kaksi lempiplaneettaani, Pluton ja Neptunuksen, ja kuvastaa koko universumia.

Suosituimpien ja uusimpien Helmi-sisältöjen alapuolella oikeassa reunassa on linkit myös mielenkiintoisimpiin kotimaisiin ja ulkomaisiin naistenlehtiin. Jos joukossa ei ole omaa suosikkiasi, lähetä meille ehdotuksesi palautelomakkeella. Jos heillä on RSS-feedi olemassa ja sisältö on laadukasta, tuomme sen sinulle Helmeen!

Helmessä on kaikki ihana, niin kuin taivaassa pitääkin.

Tervetuloa uudistuneeseen Helmeen. Toivottavasti viihdyt kanssamme ja annat aktiivisesti oman panoksesi sivuston jatkuvassa kehittämisessä niin, että voimme jatkossakin ylpeästi yhdessä sanoa, että Helmi on paras. Ihanien naisten mielestä paras.

Lue myös:

Artikkelin tarjoa: MTV3 Helmi

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.