Mainos

Helmen sinkkuopas: Miksi mies ei soita?

Toisinaan naiset, myös he jotka ovat kokeneita deittailijoita, kompastuvat miesten käytöstä miettiessään yksinkertaisiin asioihin.

Näin se yleensä menee: Nainen on tavannut miehen. Molemminpuolinen kiinnostus on ilmassa. Mies pyytää naisen puhelinnumeron, jonka jälkeen nainen odottaa miehen ottavan häneen yhteyttä. Kun puhelin ei pirise, nainen alkaa miettiä tekosyitä sille, miksi mies ei soita. "Ehkä joku hänen perheenjäsenistään on sairas", "ehkä hänellä on juuri nyt paljon kiireitä töissä","ehkä hän on niin huumaantunut seurastani, ettei hän uskalla ottaa yhteyttä"…

Wrong, väärin

He´s just not that into you kirjan kirjoittajien mukaan vastaus on lopulta hyvin yksiselitteinen. Mies ei ole tarpeeksi kiinnostunut sinusta ottaakseen yhteyttä.

Kirjassa Greg Behrendt kirjoittaa seuraavaa:

– Voin kuvailla, millaista on, kun mies on todella kiinnostunut. Sinun ei tarvitse koskaan tuijottaa puhelintasi toivoen, että hän soittaisi.

– Kun mies on todella kiinnostunut, hän kohtelee sinua niin hyvin, että et ehdi pohtia hänen käytöstään negatiiviselta kannalta. Kaikki aikasi menee siihen, että sinua palvotaan.

Muistilista, vielä varmuuden vuoksi:

– Jos mies ei soita sinulle, sinä et ole hänen mielessään.

– Luoko hän odotuksia, mutta tulet kerta toisensa jälkeen pettymään, kun asiat eivät toteudukaan? Tällöin miehen käytös ei luultavasti tule muuttumaan myöhemminkään, sillä häntä ei haittaa tuottaa sinulle pettymystä.

– Miksi olisit ihmisen kanssa, joka lupaa tehdä jotain, muttei kuitenkaan tee niin?

– Jos mies ei tee elettäkään huojentaaksesi oloasi yhdellä puhelinsoitolla, silloin hän ei kunnioita sinun tunteitasi eikä tarpeitasi.

– ”Kiireinen” tarkoittaa itse asiassa samaa asiaa kuin ”kusipää”, eli valitettavasti kyllä, olet retkahtanut kusipäähän.

– Ja viimeiseksi, olet ju**lauta ansainnut yhden puhelinsoiton

Lue aiemmat Helmen sinkkuoppaat, niin olet kartalla!
Koonti: MTV3-Helmi
Lähde: He´s just not that into you
Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.