Mainos

Helmen muuttumisleikissä valloitettiin maailma upealla ulkonäöllä

Helmen elokuiseen muuttumisleikkiin saapui onnellisesti raskaana oleva Noora Pohjanheimo. Luonnolliselle kaunottarelle loihdittiin hillitty juhlameikki.

Noora Pohjanheimo kaipasi vinkkejä luonnollisen juhlameikin tekoon. Laiskaksi meikkaajaksi tunnustautunut Noora paljasti, ettei juurikaan käytä meikkiä, ainakaan arjessa. Meikkitaiteilija Riia Koivisto muistutti, että meikki ei ole vain kaunistautumista varten. Meikkivoide suojaa ihoa ja sopii erityisen hyvin Nooralle, joka liikkuu kohta vauvansa kanssa paljon ulkona.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Teiniajan villityksiä lukuun ottamatta Nooralla on ollut lyhyt hiusmalli pitkään. Kampaaja Toni Immo lähti hakemaan hiuksiin eheyttä värjäämällä ruskeissa hiuksissa olleet vaaleat raidat piiloon. Yhtenäinen väri pukee lyhyttä hiusmallia. Hiukset leikattiin kerrostaen rikotummaksi.

Muuttumispäivä oli paitsi rentouttava, myös hyödyllinen. Nooran meikkikokemus kasvoi kertaheitolla ja mukaan tarttui yksi jos toinenkin hyödyllinen meikkivinkki.

Löydät kaikki Nooran meikkiin käytetyt tuotteet artikkelista , jonka voit vaikka tulostaa mukaasi ostosmatkalle!

Hei!

Muuttumisleikki oli hauska ja myös opettavainen kokemus. Olen käynyt pitkään samalla kampaajalla ja oli hauskaa saada välillä toisen ammattilaisen näkökulma hiuksiin. Tällä kertaa päädyttiinkin rikotumpaan malliin, mitä minulla muuten on viime aikoina ollut.

Meikkaajana olen laiska, varsinkin arjessa. Ja välillä ei meinaa juhliinkaan keksiä ehostustapoja, kun rutiini puuttuu. Muuttumisleikin jälkeen olen täydentänyt meikkivarastojani ja harkitsen ripsien ja kulmien kestovärjäystä – vielä en ole tosin saanut aikaa varattua.

Kiitos kivasta päivästä!

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Tommi Penttinen

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.