Helmen julkkisbongarit Cannesissa: Antonio Banderas jakeli pusuja faneille!

Helmen julkkisbongarit saapuivat vihdoin viime keskiviikkona alkaneille Cannesin elokuvajuhlille. Tähtibongarit yöpyvät loisteliaassa Martinez-hotellissa, joka on julkkisten suosiossa.

Lue alta julkkiksia tiirailevien tähtitarkkailijoiden kommentit! Keitä tähtiä julkkisbongarit tapaavat?

Tiistaina 17. toukokuuta

– Julkkisbongarit ovat saapuneet tähtiä täynnä olevaan Martinez-hotelliin. Heti ulkopuolella odottavat leffafanit omassa karsinassaan vilausta tähdistä. Hotellin aulassa pyörii jos jonkinlaista kiitäjää, varsinkin valokuvaajia. Emme ole vielä nähneet staroja, mutta hotellissa on bongattu jo Uma Thurman, Woody Allen, Diane Kruger ja Joshua Jackson.

– Kuulemme hotellin uima-altaalta, kun ulkona päivystävät ihmiset huutavat tänne saapuvien julkkisten nimiä. Valokuvaajat odottavat kuvattavia kuin hyeenat. Vähän väliä kuuluu hirveä huuto ja ryntäämme kurkkimaan, ketä paikalle nyt on saapunut. Täällä on näkynyt ainakin jo ranskalaisia julkkiksia.

– Tapasimme The Hollywood Reporter -lehden päätoimittajan Janice Minin vitaminwater z beach -lounaalla. Janicen mukaan Cannesissa suuria juttuja ovat Brad Pittin leffa The Three of Life ja Jodie Fosterin ohjaama The Beaver. Nyt täällä jännitetään saapuuko leffan kohutähti Mel Gibson ensi-iltaan...

– Jodie Foster bongattu Martinez-hotellin uima-altaalla nauttimassa kuohuvaa ennen The Beaver -leffan ensi-iltaa. Kaunis ja pieni nainen, yllään violetti iltapuku (kuvia myöhemmin). Toivotamme hänelle onnea punaiselle matolle; älä kompastu Jodie!

Keskiviikkona 18. toukokuuta

– Bongattu Grayn anatomian McDreamy alias Patrick Dempsey, joka kiiruhti vaimonsa kanssa hotellihuoneeseensa. Mies näytti hieman ahdistuneelta ympärillä pyörivien paparazzien takia."

– Julkkisbongarit juhlivat juuri Rob Lowen ja Jodie Fosterin kanssa vitaminwaterin rantajuhlissa! Ihana huomata, että julkkiksetkin ovat ihmisiä: kesken juhlien Jodie tempaisi kengät jalasta ja sen varpassa oli laastari! Eikä Robista kyllä uskoisi, että siinä on 47-vuotias mies... kuuuma!

– Partyt Jodie Fosterin kanssa päättyivät, mutta hotellilla meitä odotti Antonio Banderas! Kukkapaitaan pukeutunut ja upeasti ruskettunut tähti poseerasi kiltisti fanien kanssa hotellin aulassa ja antoi jopa pusuja poskelle.

Torstai 19. toukokuuta

"Eikö se Antonio Banderas nyt pysty olemaan hetkeäkään erossa suomalaiskaunottarista. Taas se tupsahti aamupalalle samaa aikaa – edelleen yhtä charmanttina ja mukavana."

"Kameramiehet ovat Martinez-hotellissa niin tiukkoja, ettei kameraa uskalla napata edes esille hotellin aulassa, jossa julkkikset pyörivät. Vain pressikortilla varustetut kuvaajat voivat hyökätä sisääntulevien ja ulos lähtevien tähtien kimppuun.

"Helmen julkkisbongari onnistui nappaamaan kuvan ohipyyhältävän Jane Fondan selästä. Enjoy!"

– Pääsimme kävelemään punaista mattoa Lars von TrierinMelancholia-leffan ensi-illassa. Aivan uskomaton fiilis! Valokuvaajia oli satoja, ja kun leffan tähdet saapuivat, alkoi räiskintä. Istuimme samassa teatterissa ohjaajan ja näyttelijöiden kanssa. Kirsten Dunst näytti hyvin liikuttuneelta elokuvan päätteeksi. Ohjaaja sai raikuvat aplodit ja yleisö taputti seisaallaan.

Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images, Helmi

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja