Helmen haastattelussa Rob Lowe: Paljastava elämäkerta 47-vuotiaana!

Hollywood-tähti Rob Lowe kertoi Cannesin filmifestivaaleilla miksi suosittu näyttelijä alkoi elämäkertakirjailijaksi 47-vuotiaana ja mikä elokuva miehellä on seuraavaksi tekeillä. Lue myös miksi komeasta miehestä tuli yhtäkkiä Youtube-hitti!

Cannesin filmifestivaaleilla vieraillut Hollywood-stara Rob Lowe kertoi Helmen haastattelussa mitä komealle näyttelijälle nykyään kuuluu. Lowe oli saapunut Ranskaan Sheryl-vaimonsa kanssa ja kertoo viihtyneensä erinomaisesti maailman kuuluisimmilla filmifestivaaleilla.

– Cannesissa on kaunis sää ja hienoja elokuvia. Nämä ovat upeat kaksi viikkoa. Vietämme romanttista aikaa Etelä-Ranskassa, Lowe paljastaa hymyillen.

Suosikkinäyttelijä ryhtyi kirjailijaksi

Suosikkinäyttelijä Lowe otti tänä vuonna harppauksen uusille urille ja julkaisi toukokuussa julkaistun omaelämäkerran nimeltä Stories I Only Tell my Friends. Kirjassa pitkänlinjan näyttelijä Lowe kertoo herkullisia tarinoita Hollywoodista ja julkkisystävistään, kuten kohutähti Charlie Sheenistä.

Mikä sai suositun näyttelijän kirjoittamaan elämästään – vasta 47-vuotiaana?

– Rakastan elämäkertoja ja luen lähes kaikki, rakastan sitä genreä yleensäkin. Minusta on mielenkiintoista lukea ihmisistä, jotka ovat vasta elämänsä puolessa välissä ja edelleen pinnalla. Halusin kirjoittaa elämäkerran nyt kun elämässäni tapahtuu niin paljon.

Lowe tunnetaan Suomessa parhaiten rooleistaan sarjoissa Perhesiteet ja West Wing. Nyt Lowe tähdittää Amerikassa nähtävää uutta Parks and Recreation -sarjaa, jossa esittää Chris Traeger -nimistä hulvatonta tilintarkastajaa.

Seuraava projekti komistuksella on jo työn alla. Lowe kuvaa Knife fight -elokuvaa. Komistuksen fanien ei tarvitse siis pelätä, että näyttelijä alkaisi täyspäiväiseksi kirjailijaksi.

– En ikinä jätä näyttelemistä! Lowe lupaa.

Nolot kuvat nuoruusvuosilta naurattavat

Lowe oli äskettäin vieraana Good Morning America -ohjelmassa, jossa hänelle näytettiin videoita uran varrelta. Youtube-hitiksi nousseessa videossa nolostunut Lowe naureskelee nuoruusvuosien klipeille.

– Luulen, että ilmeeni kertoi kaiken. On pelottavaa nähdä itsensä 15-vuotiaana, näyttelijä nauraa.

Katso video Rob Lowen haastattelusta:

teksti: MTV3 Helmi / Leena Salo

Kuvat: Leena Salo

Kuvaus: Johanna Teivainen

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja