Mainos

Helmen hääblogit: Siro morsian? Ei ikinä!

Rakkaus on ihanaa, ja vielä ihanampaa on levittää sen ilosanomaa. Tervetuloa hääblogien maailmaan!

Monet Helmen lukijat suunnittelevat häitään, ja jakavat kokemuksiaan hääblogeissa. Kokosimme yhteen hääbloggaajien kirjoituksia! Otteen alta löydät linkin, josta pääset lukemaan koko merkinnän.

Pienempi kuin kolme(<3)

Mitä morsiamelta odotetaan?

"Perinteisesti paras morsian on siro, nuori, kaino ja kaunis. Nuori onnistuu nykypäivään verrattuna kyllä suhteellisen hyvin: olen naimisiin mennessä vasta 23 vuotta. Mutta siro? Ei ikinä! Kaino?! Not gonna happen. Kaunis?! THAT’S THE PROBLEM! Miten olen kauneimmillani?"

Anna kertoo

Annan on käynyt ihanissa häissä.

"Mä sitten rakastan häitä. Sisareni häät oli ihanan tunnelmalliset ja todella romanttiset. Viime hetkellä hääpuku vaihtui vielä helteiden takia kevyempään sifonkiunelmaan. Marianne nyt 40-vuotiaana oli kauneimmillaan astuessaan "virallisesti" avioliiton satamaan Liamin kanssa. Häämatkalle he lähtivät Mauritiukselle suoraan juhlista."

Stilissima

Stilissima puhuu muotikuvista, sekä pienestä ihopoimusta, joka häiristee monia morsiamia.

"Joka viikko pääsemme keskustelemaan tästä kyseisestä aiheesta, kainaloon tulevasta ihopoimusta, joka häiritsee varsin montaa sovittajaa. Varsin moni on myös sitä mieltä, että tämä ihopoimu on ainoastaan heidän ongelmansa ja se vaivaa montaa morsiota varsin kovasti ja moni vannoo ja vakuuttaa laihduttavansa tämän kohdan pois. Joudun valitettavasti toteamaan, että se tuskin onnistuu ja että kyseessä on normaali ilmiö myös hoikilla ihmisillä!"

Häämatkalla purjeveneessä

Purjeveneessä päädytään ihailemaan auringonpimennystä.

"Koska emme olleet tulleet hankkineeksi Carrefourista suojalaseja, päädyimme projisoimaan auringonpimennyksen kiikareiden avulla valkoiselle taululle. Näin pystyimme ihmettelemään ilmiötä turvallisesti. Koska pimennys ei ollut ihan täydellinen, aamuauringon tarjoama valo vain himmeni, muttei sammunut missään vaiheessa kokonaan. Vajaavaisella valokuvauskalustollamme emme onnistuneet saamaan yhtään onnistunutta kuvaa tapauksesta, mutta tuleehan noita pimennyksiä jatkossakin, säännöllisin väliajoin ympäri maapalloa."


(MTV3/Helmi)

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.