Mainos

Hello Kittyllä oma sairaala Taiwanissa

Japanilainen kissahahmo Hello Kitty on jo totuttu näkemään laukkujen, vaatteiden ja korujen lisäksi muun muassa leivänpaahtimissa ja lentokoneen kyljessä. Nyt söpö rusettipää on tehnyt uuden aluevaltauksen - taiwanilaisen synnytyssairaalan.

Hello Kitty on valittu Keski-Taiwanissa sijaitsevan Hau Shengin synnytyssairaalan ”hyväntahdon lähettilääksi”. Idean takana ovat sairaalan johtaja Tsai Tsung-ji ja hänen vaimonsa Sophia Chang.

- Uskomme, että Hello Kitty vähentää lääkärien ja potilaiden välistä kuilua. Ihmiset ilostuvat kun näkevät sen, pariskunta vakuuttelee. - Jos uudet äidit ovat hermostuneita ja epävarmoja vauvojensa kanssa, Hello Kitty saa heidät rentoutumaan ja lievittää myös synnytyskipuja.

Vaaleanpunaisen sairaalarakennuksen aulassa vierailijoita tervehtii pinkkiin lääkärintakkiin puettu Hello Kitty -hahmo. Myös koko sairaalan sisustus ja sairaanhoitajien asut ovat vaaleanpunaisia, ja erilaiset Hello Kitty -hahmot koristavat niin peittoja, kelloja, lipastoja kuin sairaalan hissejäkin.

Japanilaisyritys Sanrio suunnitteli Hello Kittyn vuonna 1974. Nykyään herttainen kissahahmo on yksi maailman tunnetuimmista brändeistä ja koristaa noin 50 000 erilaista tuotetta kaikkiaan 60 maassa.

Myös Hau Shengin sairaalan piti maksaa johtajaparin mukaan ”kohtuullinen summa” saadakseen oikeudet käyttää Hello Kittyä. Tsai on kuitenkin ylpeä siitä tosiasiasta, että hän johtaa maailman ainoata Hello Kitty -sairaalaa.

Hello Kittyn valvovan silmän alla on syntynyt jo 2000 taiwanilaisvauvaa sen jälkeen, kun kissa kotiutui Hau Shengin sairaalaan noin kaksi vuotta sitten.

(MTV3-APTN)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.