Helikopterilla sairaalaan viety nainen oli tajuissaan, mutta ”aika huonossa kunnossa”

Poliisin mukaan lauantaina Nelostiellä kahden auton nokkakolarissa loukkaantunut nainen oli tajuissaan, mutta ”aika huonossa kunnossa” onnettomuuden jälkeen.

Puolenpäivän maissa Nelostiellä Lusissa sattuneessa nokkakolarissa loukkaantui yhteensä kolme henkilöä. Helikopterilla sairaalaan kiidätetyn noin 40-vuotiaan naisen lisäksi onnettomuudessa loukkaantuivat kolmevuotias lapsi sekä noin 70-vuotias mies.

Miehen kuljettama auto ajautui toistaiseksi tuntemattomasta syystä vastaantulijoiden kaistalle ja törmäsi naisen kuljettamaan henkilöautoon. Lapsi istui naisen autossa takapenkillä turvaistuimessa. Lapsi ja mies eivät loukkaantuneet tämän hetken tietojen mukaan niin vakavasti kuin nainen. Lapsi ja mies kuljetettiin sairaalaan ambulansseilla.

Pelastuslaitos joutui irroittamaan pahiten loukkaantuneen naisen autosta. Poliisista kuvaillaan, että auton moottori tuli naisen syliin, jolloin hän jäi alaraajoistaan jumiin. Nainen saatiin irti autosta noin 15 minuutissa.

Vaikka tie oli tapahtumapaikalla liukas, Hämeen poliisin tilannekeskuksesta kerrotaan, että ilmeisesti se ei ollut onnettomuuden syynä. Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa.

Lue myös:

    Uusimmat