Mainos

Hélene Segara: Haluan esiintyä

Ranskan tämän hetken suosituin lalajatar, Helene Segara, vieraili viikonloppuna Suomessa. Hän esiintyi Unicef-gaalassa Helsingin Finlandia-talolla sunnuntaina.

Segara on temperamentikas persoona ja monipuolinen laulaja. Hänessä on isän puolelta ripaus italialaista kiihkoa ja äidin puolelta Armenian eksotiikkaa.

Segara oli vain 14-vuotias, kun hän jätti kotinsa ja lähti laulamaan baareihin Ranskan Rivieralle. - Olin tuolloin kovin, kovin kypsä. Minussa oli riittävästi kypsyyttä ja voimaa, Segara kertoo. - Toisaalta minulla on nyt
samanikäinen poika, enkä voisi edes kuvitella, että hän jättäisi minut ja toimisi kuten minä.

Hélene Segara esiintyi liki kaksi vuotta Notre Damen kellonsoittaja -musikaalissa. Musikaalista tuli huippusuosittu ja Hélenen tähti sai nostetta entisestään. Tällä hetkellä hän kiertää konsertoimassa ympäri Ranskan sekä Euroopan ranskankielisissä maissa. Kaikkiaan kiertueessa on liki sata konserttia.

Segara toivoo, että hän voisi saapua pian konsertoimaan myös Suomeen. - Yleisön on tärkeä nähdä laulaja lavalla, jotta hänet tuntee paremmin. En halua vain olla artisti, joka myy levyjä, mutta jota kukaan ei tunne. Paikkani ei ole studiossa tai TV:ssä. Minun paikkani on lavalla ihmisten keskuudessa, Segara sanoo.

(MTV3)

(Huomenta Suomi 18.11.2003)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.