Helena Ahti-Hallberg kommentoi uutta tanssituomaristoa

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman tuomaristosta tuttu Helena Ahti-Hallberg uskoo, että uusi tanssituomari Krisse Salminen on empaattinen, mutta myös ankara uusia tähtioppilaita kohtaan.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa nähdään tulevana syksynä paljon muutoksia. Tuomaristossa on totuttuun tapaan Jorma Uotinen, Jukka Haapalainen sekä uutena jäsenenä koomikko Krisse Salminen. Lisäksi ohjelmassa nähdään viikoittain vaihtuva tuomarivieras.

Krisse voitti Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailun vuonna 2012 parinsa Matti Puron kanssa. Useampana vuotena tanssiraadissa istuneen Helena Ahti-Hallbergin mielestä koomikon keräämä kokemus ohjelmassa on hyvä asia.

– Krissellä on kosketuspintaa tanssiin ja koen sen positiivisena asiana. Hän tietää, mitä harjoittelu ohjelmassa on ja hänellä on varmasti empatiaa tanssioppilaita kohtaan, tuomarintehtävistä väistyvä konkari toteaa.

Ahti-Hallberg muistaa Krissen olleen hyvin ahkera oppilas, joten tämän vuoksi uusi tuomari ei välttämättä katso hyvällä silmällä tanssikokelaita, jotka eivät ole ennättäneet harjoitella tarpeeksi.

– Krisse oli itse todella ahkera oppilas. Hän voi myös olla aika ankara, jos hän huomaa, että tanssikokelaat eivät ole harjoitelleet tarpeeksi, hän mainitsee.

Useita vuosia tuomaristossa ilostuttanut Ahti-Hallberg kertoo uudelle tuomarille muutaman hyvän vinkin tulevaisuuden varalle.

– Tärkeintä on mennä positiivisella mielellä mukaan tuomaroimaan. Tähtioppilaat tarvitsevat tuomaristolta neuvoja, jotta he voivat kehittyä. Krissen täytyykin huomioida, missä asioissa kilpailijoilla on vielä parantamisen varaa ja antaa vinkkejä siltä pohjalta, tanssiopettaja kertoo.

Ahti-Hallberg toivoo, että kilpailussa nähdään mukana sellaisia henkilöitä, joita itsensä häpäisy ei häiritse.

– Toivon, että mukana on hyviä heittäytyjiä. Kilpailijoilla täytyy myös olla kova luotto tanssiopettajiin, Ahti-Hallberg kertoo.

Lue myös:

    Uusimmat