Mainos

Heinäluoma: Verotus oikeudenmukaiseksi

SDP:n puoluesihteerin Eero Heinäluoman mielestä ylijohtaja Lasse Arvelan verotyöryhmä ansaitsee tunnustuksen rohkeudestaan.

SDP:n puoluesihteeri Eero Heinäluoma kiittelee MTV3:n Nettivieras-kirjoituksessaan ylijohtaja Lasse Arvelan verotyöryhmää. -Arvelan työryhmä ansaitsee tunnustuksen rohkeudestaan. Se on ennakkoluulottomasti pohtinut verorasituksen uudenlaisen jakamisen mahdollisuuksia, heinäluoma toteaa. Samaan aikaan Heinäluoma kuitenkin suomii Arvelan työryhmää toteamalla, että "ehdotuksen puutteisiin kyllä kuuluu, ettei ryhmä ole paljoa pohtinut sitä, millaisia tuloja kansalaisille tärkeistä peruspalveluista kuten terveydenhoidosta, koulusta tai vanhustenhoidosta huolehtiminen edellyttää."

Heinäluoma heittää verotuksesta pallon myös yritysjohtajille. -Yritysjohtajat ovat olleet syksyn verokeskustelun ahkerampia puheoikeuden käyttäjiä. Arvelan esitysten arvioinnissa elinkeinoelämän olisi kuitenkin hyvä muistaa, että talouselämänkin on otettava osaa yhteiskunnan tulojen keräämiseen, Heinäluoma toteaa kirjoituksessaan.

Heinäluoma peräänkuuluttaa verotukseen oikeudenmukaisuutta. -Samalla on syytä muistaa, että erityisesti yritysverotuksessa on tärkeätä, että verotus osaltaan tukee taloudellista toimeliaisuutta ja yritystoiminnan laajentumista. Niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.