Mainos

Heinäluoma torjuu pätkäkomissaarin

SDP:n puoluesihteeri Eero Heinäluoma torjuu ajatuksen pätkäkomissaarista. Heinäluoma yrittää myös valaa suomalaisiin uskoa Paavo Lipposen mahdollisuuksiin nousta komission johtoon.

SDP:n puoluesihteeri Eero Heinäluoma torjuu ajatuksen pätkäkomissaarista. Hän pitää lyhytaikaista nimitystä Suomen etujen vastaisena.

- Ajatus muutaman kuukauden pätkäkomissaarista on erityisen epäonnistunut, jos tavoitteena on Suomen asioiden hyvä hoito. Mitä hyötyä tällaisesta kesävänrikistä olisi sen paremmin Suomelle kuin komissiollekaan, kysyy Heinäluoma MTV3:n nettikolumnissaan .

Nykyinen komissaari Erkki Liikanen siirtyy heinäkuun puolivälissä Suomen Pankin pääjohtajaksi, jolloin toimikautta jää vielä muutama kuukausi jäljelle.

Heinäluoma kampanjoi kolumnissaan myös Paavo Lipposen EU-uran puolesta. Heinäluoma muistuttaa, että hallitus on yhdessä sopinut, että Suomi tarjoaa komission puheenjohtajaksi Lipposta. Heinäluoma varoittelee varavaihtoehtojen vilauttelusta.

- Tällainen B-kisa ei ulospäin antaisi kovin vakuuttavaa kuvaa uskostamme päätavoitteen toteutumiseen, kirjoittaa Heinäluoma.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.