Mainos

Heinäluoma talouskriisistä: Ilmeet kiristyvät kevään myötä

Eduskunnan puhemiehen Eero Heinäluoman mukaan talouskriisi on lyönyt läpi kaikessa eduskunnan työssä tänä syksynä. Heinäluoma ennakoi, että kansanedustajien ilmeet ovat keväällä vielä kireämpiä kuin syksyllä.

– Täytyy muistaa, että talous on sama kaikille istui sitten hallituksessa tai oppositiossa. Kun tosiasiat tunnustetaan, on edellytykset löytää myös yhteisiä ratkaisuja.

Edessä ei ole helppoja ratkaisuja.

– Joudutaan siihen Mauno Koiviston määrittelemään tilanteeseen, että on valittava huonoista vaihtoehdoista se paras ja se varmaan on ensi keväänä eduskunnan tehtävä.

Heinäluoma on seurannut puhemiehenä aitiopaikalta uuden perussuomalaisten eduskuntaryhmän toimintaa. Heinäluoma kehuu työskentelyn parantuneen syksyn mittaan, vaikka alku olikin hankala.

– Syksy alkoi jännittyneissä tunnelmissa ja haettiin vähän sitä, miten erimielisyyksiä käsitellään. Nyt kun tullaan syksyn loppuun, työtavat ovat löytyneet ja työ täällä sujuu hyvin.

Aamulla kansanedustajat kokoontuivat kuuntelemaan Sibelius-lukion kamarikuoron esittämiä joululauluja valtiosaliin. Eduskunta kirmaa nyt joululomalle ja kansanedustajat palaavat takaisin töihin 6. helmikuuta.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.