Mainos

Heinäluoma: Finnairilla mennyt monta asiaa huonosti

Eduskunnan puhemies Eero Heinäluoma on kommentoinut Finnairin tilannetta. Heinäluoma toteaa Hjallis Harkimon haastattelussa, että Finnairissa on mennyt monta asiaa erittäin huonosti.

– Finnairissa ei ole ymmärretty, että se mitä tehdään pitää olla myös ulkoapäin katsoen ymmärrettävää ja hyväksyttävää. Silloin kun henkilöstöltä pyydetään uhrauksia, niin johdon täytyy näyttää esimerkkiä. Se on ainoa mahdollisuus, toteaa Heinäluoma.

Heinäluoma ei suostunut ottamaan kantaa kysymykseen, että pitäisikö Finnairin toimitusjohtaja Mika Vehviläinen erottaa tehtävistään.

"Voitot ja tappiot ovat politiikan suola"

Heinäluoma kommentoi myös sosiaalidemokraattien nykytilannetta.

Harkimo totesi Heinäluomalle, että Tarja Halonen on viimeinen sosiaalidemokraatti, joka on voittanut jotkut vaalit demareille, mutta muuten demarit ovat hävinneet koko ajan.

- Sen voi katsoa monelta kannalta, mutta yksi kanta on se, että demarit voitti presidentinvaalit viisikymmentä vuotta, vastasi Heinäluoma.

Heinäluoma totesi, että voitot ja tappiot ovat politiikan suola.

- Politiikassa täytyy hyväksyä, että sellainen kuuluu tähän. Tappiot pitää ottaa kasvatuksena ja katsoa, mitä on tehty väärin ja sitten pyrkiä parempaan.

Harkimo tivasi, että miksi demarit eivät ole sitten vielä ottaneet oppia tappioistaan, kun tappiokierre ei ole katkennut.

- Suomen politiikassa ollaan siirrytty uuteen vaiheeseen ja se on se, että mielipiteet liikkuvat nopeammin, kuin mihin on totuttu. Vielä kuukausi sitten Ruotsin demarit julistettiin maailmanlopun liikkeeksi, joka ei koskaan tule nousemaan. Kolmessa viikossa Ruotsin demareista tulikin ykköspuolue. Tämä tulee olemaan Suomenkin kehitys, sanoi Heinäluoma.

Heinäluoman mukaan muutoksessa uudistuskykyinen puolue pärjää muita paremmin.

Koko Heinäluoman haastattelu tänään klo 22:35 Hjalliksen kanssa -ohjelmassa MTV3:lla

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.