Mainos

Heikentynyt Sandy sinnittelee edelleen - katso maailman sää

Sandy-myrskyn jäänteet jatkavat matkaansa Yhdysvaltojen itärannikolta kohti pohjoista ja Kanadaa. Vesi- ja lumisateet jatkuvat edelleen.

Sandy-myrskyn rippeet ovat pikku hiljaa heikkenemässä. Laajoilla alueilla Yhdysvaltojen itärannikolla sää jatkuu koleana vielä muutaman päivän. Tuuli on myrskyn keskuksen länsipuolella edelleen kovaa. Voimakkaimmat tuulet puhaltavat nyt Suurten järvien alueella ja siellä varoitetaan tulvista.

Tänään voimakkaimmat sateet liikkuvat New Yorkin ja Pennsylvanian osavaltioissa. Yhdysvaltojen koilliskulmaan on virrannut mereltä lämmintä ja kosteaa ilmaa ja paikallisiin, rajuihin sadekuuroihin liittyy ukkosia.

Virginian ja Länsi-Virginian vuoristoalueilla sataa vielä tänään lisää lunta. Lunta on raportoitu tulleen paikoin 70-90 senttimetriä.

Ainakin yli 40 ihmistä on saanut surmansa Pohjois-Amerikassa Sandy-myrskyn takia. Aiemmin myrskyn reitillä Karibialla on menehtynyt ainakin 67 ihmistä.

Myös Intian valtamerellä on liikkeellä trooppinen myrsky. Nilam-myrsky iskee Intian itärannikolle vielä tänään. Rantautuessaan sen tuulet puhaltavat lähes 30 m/s, puuskahuiput voivat ylittää 35 m/s.

(MTV3 - AFP - Reuters)

Katso maailman säätietoja:

Katsomo-video ei ole saatavilla

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.