Mainos

Heidi Montagin äidin epätoivoinen yritys

Povipommi Heidi Montagin äiti yrittää epätoivoisesti saada yhteyttä tyttäreensä. Montag puolestaan ei halua olla tekemisissä äitinsä kanssa.

Hills-sarjasta tutun Heidi Montagin äiti Darlene Egelhoff haluaa saada tyttäreensä jälleen yhteyden, mutta Montag ei ole kiinnostunut paikkailemaan välejä äitinsä kanssa.

Egelhoff on kirjoittanut Montagille avoimen kirjeen, jossa hän vetoaa tyttäreensä. Hän ei ole ollut yhteydessä Montagiin yhdeksään kuukauteen.

– Mieti, mitä me kaksi viisasta, rakastavaa, tietoista, oivaltavaa, empaattista naista voisimme saavuttaa yhdessä Jumalan kanssa. Meidän täytyy nyt päästä ongelmiemme juurille, vaikka se olisi kuinka vaikeaa, Egelhoff kirjoittaa avoimessa kirjeessä.

Lisäksi hän lupaa hyväksyä Montagin aviomiehen Spencer Prattin. Hän kuvailee Prattia hyvin anteliaaksi ja rakastavaksi mieheksi, joka omista ongelmistaan huolimatta suojelee vaimoaan.

– Haluan todella epätoivoisesti saada sinuun taas yhteyden. En tiedä, mitä muita keinoja enää on. Kunpa huomaisit, että se olen vain minä, äitisi, joka haluaa saada pienen enkelinsä takaisin. OLE KILTTI JA SOITA MINULLE! hän vetoaa.

MTV3/Helmi

Lähde: Limelife.com

Kuva: Getty Images

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.