Mainos

Heidi Montag: Minulle ei kerrottu tarpeeksi kauneusleikkauksista!

Entiselle Hills-tähdelle Heidi Montagille tehtiin kymmenen kauneusleikkausta yhden päivän aikana. Nyt hän väittää, että ei ollut tarpeeksi valmistautunut leikkauksiaan varten.

Hills-sarjasta kuuluisaksi ponnahtanut Heidi Montag kävi läpi kymmenen kauneusleikkausta yhdessä päivässä. Nyt hän toteaa, että ei tiennyt tarpeeksi toimenpiteistä ja syyttää siitä kuollutta kirurgiaan, tohtori Frank Ryania. Montag puhui aiheesta TV special Primetime: Celebrity Plastic Surgery Gone Too Far? -ohjelmassa.

– Ehkä minun olisi pitänyt tietää enemmän, mutta miten olisin voinut, kun lääkäri sanoi, että leikataan vain hieman tästä, hieman tuosta, Montag huomauttaa.

– Olen ehdottomasti sitä mieltä, että minulle olisi pitänyt antaa enemmän tietoa toimenpiteistä. Lääkäreiden pitäisi kertoa kaikki asiat leikkauksesta, ei vain glamourisia puolia. Aivan kuin he myisivät sinulle pikkuleipiä tai jotakin, hän napauttaa.

Montagin leikannut kirurgi tohtori Frank Ryan kuoli elokuussa. Vielä tuolloin Montag kirjoitti Twitterissä: "Hän oli uskomattomin ihminen, jota olen tuntenut. Hän oli enkeli ja muutti minun elämäni, kuten hän muutti myös kaikkien muiden tapaamiensa ihmisten elämät. Hän oli maailman lahjakkain kirurgi. Tohtori Frank Ryan muutti maailmaa."

Nyt Montag on kuitenkin muuttanut mielipiteensä asiasta ja kertoo, että leikkauksien jälkeen hänestä tuntui, kun olisi jäänyt rekan alle.

– En halua maailman isoimpia rintoja ja rehellisesti sanottuna, haluaisin pienentää niitä. En kuitenkaan halua mennä enää kirurgin veitsen alle. Olen jumissa näiden kanssa. Joskus toivon, että voisin mennä takaisin siihen, mitä ennen olin. Kun katson sen tytön raikkaita kasvoja mietin, että tämä minä oikeasti olen.

Leikkauksilla oli vaikutusta myös Montagin avioelämään Spencer Prattin kanssa.

– Hän ei halunnut olla sairaanhoitaja 23-vuotiaalle vaimollensa joka päivä ja yö. En voinut katsoa itseäni peilistä. Itkin hysteerisesti ja hän sanoi: "En mennyt tämän tytön kanssa naimisiin", Montag paljastaa.

HILLS Subilla joka arkipäivä kello 15.30. Katso jaksot jälkikäteen Subin netistä.

MTV3/Helmi

Lähde: DailyMail.co.uk

Kuvat: WireImage/AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.