Mainos

Heidi Klum: Olin aina erilainen

Heidi Klum, 37, on yksi maailman menestyneimmistä huippumalleista, mutta tie tähtiin ei ole ollut helppo. Kaunotar myöntää Betty.confidential.comin haastattelussa, että hän tunsi itsensä usein erilaiseksi lapsena.

Klum luotsaa Amerikassa Muodin huipulle -ohjelman uutta tuotantokautta. Ohjelmassa nuoret suunnittelijat kilpailevat paikasta muotimaailman huipulla. Klum myöntää, että hän arvioi kilpailijoita töiden pohjalta, mutta on kiinnostunut myös näkemään miten he pukeutuvat vapaa-ajallaan.

Kuva: Wireimages/AOP

Nainen on tottunut yllättäviin haasteisiin itsekin. Klum muistelee mallikeikkaa, jossa hän joutui uimaan haiden keskellä, vaikka ei ole hääppöinen uimari, eikä pidä haista.

– Heidän piti kuvata minut uudelleen melkein 10 kertaa, koska panikoin ja kiroilin, hän kertoo.

Kuva: Wireimages/AOP

Klum on tunnettu itsevarmuudestaan, mutta myöntää, että on ollut myös epävarma. Kun Klum oli lapsi, hän tunsi usein olevansa erilainen.

– Koulussani opettajani ja jopa ystäväni katselivat minua ihmeissään, koska pukeuduin niin eri tavalla kuin muut, hän muistelee.

Klum ei kuitenkaan sopeutunut vallitseviin tyylisääntöihin, vaan päästi luovuutensa valloilleen.

– Olin aina kiinnostunut muodista. Aloin käydä ompelutunneilla ja tein jopa Barbie-nukeilleni asuja äitini kanssa. Jos en olisi aloittanut mallin töitä, olisin mennyt opiskelemaan vaatesuunnittelua, nainen kertoo.

Neljän lapsen äiti Klum näyttää aina tyylikkäältä. Hän yllyttää naisia samaan käymällä läpi vaatekaappinsa sisällön.

– Hankkiudu eroon kaikesta, joka on turhan äitimaista tai ryhditöntä. Heitä pois kaikki tyylitön ja pidä vaatekaapissasi vain asuja, jotka näyttävät aina hyvältä. Näin pukeutumiseen ei mene niin paljon aikaa, Klum kertoo.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: bettyconfidential.com

Kuvat: Wireimages/AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.