Heidi Klum kuorrutti kasvonsa korukivillä

Supermalli Heidi Klum joutui syksyllä lykkäämään legendaarisia Halloween-pirskeitään hirmumyrsky Sandyn vuoksi. Tähti pääsi juhlimaan naamiaisiaan viikonloppuna Haunted Holiday Party -kekkereiden varjolla.

Mallilegenda Heidi Klum on tunnettu jokavuotisista Halloween-juhlistaan, joiden tavaramerkki ovat olleet toinen toistaan upeammat naamaisasut niin emännällä kuin juhlaväelläkin. Tänä vuonna hurrikaani Sandy kuitenkin pakotti kaunottaren siirtämään hartaasti odotetut juhlat tuonnemmaksi.

Naamioitumisen aika koitti vasta viime lauantaina, kun Klum juhli Haunted Holiday -kutsujaan newyorkilaisella Club Finale -klubilla.

Juhlien emäntä Klum oli pukeutunut alkuperäisten suunnitelmiensa mukaisesti hehkeäksi Kleopatraksi. Kullanhohtoisessa asussa oli monta katseenvangitsijaa, mutta avaraa kaula-aukkoakin upeampi elementti kokonaisuudessa oli naisen jalokivillä kuorrutettu naama. Klumin kasvoihin oli kiinnitetty satoja pikkuruisia korukiviä, joiden liimausoperaatiosta tähti myös julkaisi iltaan valmistautuessaan kuvan Twitter-sivullaan.

Klumin järjestämät naamiaiset olivat naiselle järjestyksessään jo 13. pirskeet. Tähti juhli niitä nyt ensimmäistä kertaa ilman ex-miestään Sealia.

Tunnistatko mallilegendan korumeren alta? Katso kuvat Klumin upeasta maskeerauksesta: Heidi Klum kuorrutti kasvonsa korukivillä

MUODIN HUIPULLE Subilla keskiviikkoisin ja torstaisin kello 14.55. Seuraa sarjaa Katsomossa!

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat