Mainos

Heidän elämänsä päättyi kosher-kauppaan

Perjantaina pariisilaisessa juutalaiskaupassa sattuneessa panttivankitilanteessa asemiehen luoteihin kuoli neljä ihmistä.

Muun muassa Le Parisien -lehti ja The New York Times -lehti ovat kertoneet uhrien taustoista.


Yoav Hattab:

21-vuotias Hattab oli pariisilainen opiskelija. Le Parisien -lehden mukaan hänen isänsä oli juutalaiskoulun johtaja Tunisisassa, missä hänen perheensä asuu. Hattabilla oli tapana käydä ostoksilla perjantaisin kosher-kaupassa sapattia varten.


Francois-Michel Saada:

63-vuotias Saada oli eläkkeelle jäänyt yritysjohtaja. Hänellä oli kaksi lasta, jotka asuvat Israelissa. Saadan ystävä kuvailee häntä esimerkilliseksi isäksi ja aviopuolisoksi. Hän oli ollut naimisissa vaimonsa kanssa yli 30 vuotta.


Philippe Braham:

45-vuotias Braham työskenteli Le Parisien - lehden mukaan IT-alan konsulttiyrityksessä. Hänellä oli tapana käydä synagogassa Montrougessa. Hänen lapsensa olivat kirjoilla juutalaisessa koulussa Pariisin eteläisessä lähiössä.


Yohan Cohen:

22-vuotias Cohen työskenteli kosher-kaupassa. Kaupassa usein asioinut asiakas kertoo Jerusalem Post -lehdelle, että hän tapasi Cohenin kaupassa viikoittain. Cohen asui Sarcellesin esikaupunkialueella, joka on tunnettu juutalaisväestöstä. Cohenia luonnehditaan kunnon pojaksi. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.