Hectorilta kattava singlekokoelma

Joulukuussa 2005 tulee kuluneeksi 40 vuotta Hectorin ensimmäisestä singlelevytyksestä, Palkkasoturi. Tämän kunniaksi Hectorin levy-yhtiö julkaisee kuuden CD:n kokoelmakansion, HECTOBOX – Kaikki singlet 1965-2005. Otsikkonsa mukaisesti kokoelma sisältää kaikkien Hectorin levyttämien sinkkujen A- ja B-puolet 40 vuoden ajalta.

Kokoelman 127 kappaleen joukosta löytyvät luonnollisesti kaikki suurimmat Hector-hitit kuten Palkkasoturi, Kuningatar, Lumi teki enkelin eteiseen sekä Ake, Make, Pera ja mä.

Mukaan mahtuu myös suuri joukko vähemmän kuultuja ja harvinaisia levytyksiä. Kokoelman kappaleista parikymmentä julkaistaan nyt ensimmäistä kertaa cd-muodossa.

Hector, oikealta nimeltään Heikki Harma, kuului Cumulus-yhtyeen perustajajäseniin ja vaikutti bändin riveissä vuosina 1970-1974. Myös Cumulus on edustettuna HECTOBOXilla kaikkiaan 11 Hectorin laulamalla kappaleella, joista tunnetuimpia ovat Länsituuli ja Sua kaipaan.

Kokoelman kappaleet on dokumentoitu Hectorin lisäksi artistin yhteistyökumppaneiden puolesta. Cd-boxin mukana tuleva oheiskirjanen sisältää mm. Hectorin kirjoittamat esittelytekstit sekä levytys- ja kokoonpanotiedot jokaisesta kappaleesta.

HECTOBOX - Kaikki singlet 1965-2005 julkaistaan 9. marraskuuta 2005.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat