Heath Ledger haudattiin tänään

Ennenaikaisella kuolemallaan järkyttänyt näyttelijä Heath Ledger on nyt saatettu viimeiselle matkalleen Australian Perthissä järjestetyssä yksityisessä seremoniassa.

28-vuotiaana menehtyneen elokuvatähden hautajaisiin osallistui näyttelijän perhe, Ledgerin ex-tyttöystävä Michelle Williams sekä joukko Ledgerin ystäviä. Satojen surijoiden joukossa oli myös australialainen huippumalli Gemma Ward, jonka kanssa Ledgerin huhuttiin seurustelleen vain hetki ennen kuolemaansa. Paikalla oli myös Brokeback Mountain -tähden kollega Cate Blanchett, joka piti tilaisuudessa muistopuheen.

Useissa menestyselokuvissa näytelleen Ledgerin muistotilaisuus kesti puolisentoista tuntia. Paikallisten medialähteiden mukaan Ledger polttohaudattiin vain lähimpien perheenjäsenien läsnä ollessa.

Ledger löytyi kuolleena 22. tammikuuta. Näyttelijän kuolinsyyksi selvisi reseptilääkkeiden aiheuttama tahaton myrkytys. Ennen kuolemaansa Ledger oli käyttänyt kipulääkkeitä, rauhoittavia sekä unilääkkeitä, joiden yhteisvaikutus oli kohtalokas.

Ledger nähdään ensikesänä uuden Batman-elokuvan pahiksena.

(MTV3-Reuters)

Lue myös:

    Uusimmat