Mainos

He eivät saa lastaan ulos Haitista

Haitin valtava maanjäristys on aiheuttanut valtavasto inhimillistä hätää ja kärsimystä sekä surullisia tarinoita, joista luxemburgilaisten Chris Skeltonin ja Marica Sgangan tarina on yksi.

He olivat saaneet luvan adoptoida pienen pojan Haitista, mutta juuri kun he olivat hakemassa lasta ja myös tapasivat lapsen, pääsivät näkemään ja koskettamaan lastaan, maanjäristys peitti alleen myös adoptiopaperit ja he joutuivat jättämään lapsensa keskelle kaaosta.

- Pojan nimi on Kenley ja hän on 14 kuukautta vanha. Hän ja muut orpokodin lapset selvisivät kuin ihmeen kaupalla maanjäristyksestä. Vielä nyt orpokodissa on kaikki hyvin, lapsilla on vettä ja ruokaa, mutta kun ihmiset ovat epätoivoisen janoisia ja nälkäisiä, he tekevät pahaa, Skelton kertoo kotonaan Luxemburgissa ja jatkaa:

- Tuntuu pahalta katsoa uutisia, ammuskelu kuuluu selvästi Haitin pääkaupungista.

Pariskunta oli hakemassa lastaan kotiin Luxemburgiin, kun järistys iski. Se tuhosi myös oikeustalon ja hautasi raunioihin kaikki viralliset dokumentit adoptiosta. Ilman virallista adoptiolupaa tai omaa passia Kenley-poika ei pääse maasta pois. Skelton kieltäytyi ensin lähtemästä maasta ja jättämästä poikaansa. Nyt hän yrittää vaikuttaa asioihin Euroopasta käsin.

(MTV3 - RTLLUX)

VANHEMPIEN KOSKETTAVA HAASTATTELU ON ENGLANNIKSI

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.