Mainos

Haussa Suomen erityisin kissa – osallistuneiden kesken arvottiin kahvikone!

Onko kissasi erityinen tapaus: kulmakunnan kaunein katti tai riemastuttavin kisu ikinä? Vai kätkeytyykö kissasi historiaan kutkuttava tarina? Liittymällä V.I.C.-klubiin saat myös kissallesi ilmaisia herkkuja!

Kuuluuko sinun kissasi Erityisen Tärkeille Kissoille -tarkoitettuun klubiin vai taitaako kissasi erikoisia tempun? Vai onko kissasi ainutlaatuisen näköinen? Kätkeytyykö kissasi historiaan koskettava tarina tai oletteko kokeneet yhdessä jotain mieleenpainuvan erityistä?

Kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken arvottiin Nespresso Lattissima+ -designkahvikone. Palkinnon arvo on noin 329 euroa. Kilpailu päättyi 30.6.2013: voittajalle ilmoitettiin henkilökohtaisesti.

Kilpailun säännöt.


Varmista kissallesi mahdollisuus herkullisiin ruokanäytteisiin: Liity Very Important Cat -klubiin ja saat kissallesi ilmaisia maistiaisia!

Gourmet-kilpailu on nyt päättynyt – kiitos kaikille osallistuneille!

Arvonnassa onni potkaisi ylivieskalaista Maritaa ja neljävuotiasta Miuku-kissaa.

Maritan tarina: "Minun kissani on ihanan pörröinen ja suloisen silkkinen. Välillä tuntuu, että se ymmärtää jopa ihmispuhetta varsinkin kun kysymys on ruuasta. Kalan tuoksu saa sen ihan villiksi. Ongella ollessamme on joskus käynyt niin, että Miukumme onkii itse omat kalansa. Tällainen on meidän Miuku-kissamme."

Artikkelin tarjoaa:PURINA

Kuva: PURINA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja