Mainos

Lehti: Pariisin haulikkomies saatu kiinni – syyttäjät kieltävät tiedon

Pariisissa poliisi on saanut kiinni haulikkomiehen, joka avasi eilen tulen Libération-lehden toimituksessa haavoittaen vakavasti yhtä työntekijää.

Kiinniotosta kertoo Le Parisien -sanomalehti. Lehden mukaan kiinniottoa ei ole vielä virallisesti vahvistettu. Syyttäjäviranomaiset ovat kieltäneet tiedon kiinniotosta.

Eilen Liberation-lehdessä tapahtuneen ammuskelun jälkeen mies ampui pari tuntia myöhemmin laukauksia Societe General -pankin pääkonttorin edustalla toisella puolella kaupunkia.  

Pariisin keskustan mediatalojen vartiointia on vahvistettu ja poliisi on jalkautunut tavallista lukuisampana muun muassa metroasemille. Yleisöltä tulleita satoja vihjeitä tutkitaan.

Poliisi ei ole vielä tunnistanut epäiltyä eikä hänen motiivistaan ole tietoa. Poliisi kuitenkin uskoo, että ampuja on sama, joka viime perjantaina uhkaili aseella uutiskanava BMFTV:n tiloissa.

BMFTV:n julkaisemissa valvontakameran kuvissa haulikkomiehen nähdään tulevan sisään aulaan ja tyhjentävän aseensa patruunoita lattialle.

Kuvien perusteella mies toimi määrätietoisesti ja rauhallisesti. Ulos mennessään hänellä oli aikaa kiertää portaissa samaan aikaan liikkunut vanha herra.

Haulikkomiehen kanssa kasvokkain joutunut BMFTV:n päätoimittaja kuvailee tämän itsehillintää.

– Hän ei ollut lainkaan hermostunut, hänen liikkeensä olivat täsmälliset, päätoimittaja Philippe Antoine sanoo.

Eilen vakavasti haavoittunut Libération-lehden valokuvaaja on edelleen kriittisessä tilassa.  

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.