Mainos

Hätäkeskuslaitoksen toiminta parantunut

Hätäkeskuslaitoksen kehittämistä ohjannut ryhmä kertoo työilmapiirin kohenneen ja henkilöstön määrän olevan nyt riittävä. Raportin mukaan hätäkeskusten päivystäjävaje on myös korjattu ylimääräisillä kursseilla.

Hätäkeskuslaitoksen toiminta on parantunut. Esimerkiksi työilmapiiri on kohentunut ja henkilöstön määrä on riittävä, kertoo laitoksen kehittämistä ohjannut remonttiryhmä. Ryhmä luovutti tänään raporttinsa sisäministeri Anne Holmlundille (kok.). Holmlund kertoi tilaisuudessa Hätäkeskuslaitoksen voivan palkata ensi vuonna 40 uutta työntekijää.

Raportin mukaan hätäkeskusten päivystäjävaje on korjattu ylimääräisillä kursseilla. Myös aiemmin työvoimapulasta kärsineellä Helsingin hätäkeskuksella on riittävästi päivystäjiä.

Tietojärjestelmien yhdistäminen toteutetaan hätäkeskuksissa marraskuun loppuun mennessä. Tämän jälkeen puheluita voidaan ruuhkissa siirtää vapaisiin keskuksiin.

Sisäministeriö asetti remonttiryhmän viime vuoden elokuussa. Hätäkeskuslaitoksella oli tuolloin ongelmia teknisten järjestelmien, johtamisen ja henkilöstön riittävyyden suhteen.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.