Mainos

Hassisen Kone veti Joensuussa 15 000 katsojaa

Joensuussa tehtiin juhannuksena suomirokin historiaa, kun Hassisen Kone palasi konserttilavalle 20 vuoden tauon jälkeen ja samalla kenties viimeistä kertaa.

-80-luvun alussa maineensa luonut Hassisen Kone oli Joensuun Laulurinteen Juhannuksen pääesiintyjä. Yhtye veti paikalle 15 000 fania.

Hassisen Kone ei ole rappiolla, vaan elämänsä vedossa. Takana on kymmenkunta yhteistä harjoitusta ja juhannuskonserttia edeltänyt yllätyskeikka joensuulaisessa rock-klubissa.

-Toisaalta on todellakin aika riemuissaan, toisaalta on aika paniikissa hetkittäin, mut on ihan hyvä fiilis, onhan tää ihan kiva, et tää täytyy ottaa semmosena muistelujuttuna, kertoili Hassisen Koneen basisti Jussi Kinnunen ennen keikkaa.

Jussi ja Harri Kinnusen, Ismo Alangon ja Reijo Heiskasen bändi loi maineensa -80-luvun alussa tehtailemalla muutamassa vuodessa parikymmentä Alangon tekstittämää kappaletta, jotka jäivät loppuiäksi suomirokin historiaan. Bändi hajosi kuitenkin nopeasti.

Jokaisella on nyt oma musiikkiura elämässä, Hassisen Kone elää ehkä vain yhden illan.

-Nää varmaan on vikat keikat, itse asiassa alkaa huomata että on tullut vanhaksi mieheks eikä millään meinaa jaksaa soittaa noin nopeita biisejä, sanoo Kinnunen.
(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.