Mainos

Hasisjahti laajenee

Pari viikkoa sitten Ruovedellä takavarikoitu 100 kilon hasislasti on johtanut keskusrikospoliisin maanlaajuisen huumeorganisaation jäljille.

Tampereen käräjäoikeus päätti tänään jatkaa huumetakavarikon yhteydessä kiinniotettujen kolmen päätekijän vangitsemista. Ruovedellä poliisin haaviin joutuneiden kolmen miehen lisäksi jutun tiimoilta on eri puolilla Suomea vangittu viisi muuta henkilöä. Seuraavan kerran juttu tulee esille kahden viikon kuluttua. Hasisjutun vuoksi oli vangittuna kahdeksan henkilöä. Heistä seitsemän istuu edelleen tutkintavankeudessa.

Kiinniotetut ovat Suomen kansalaisia. Uudet vangitut ovat kotoisin lähinnä Länsi-Suomen alueelta. Rikoskomisario Jouko Tainio Tampereelta kertoo, että toistaiseksi ei ole löytynyt lisää huumeita eikä yhteyttä pääkaupunkiseudulla selvitettyyn suureen huumejuttuun. Tutkinta kuitenkin jatkuu. Poliisi epäilee, että vangitut salakuljettivat ja kauppasivat pääosin hasista. Aineen alkuperä ei ole vielä varmistunut, mutta todennäköisesti se on lähtöisin Marokosta.

Ruovedeltä löytyi sata kiloa hasista, mikä on kilomäärältään kaikkien aikojen suurin yksittäinen takavarikko Suomessa. Aineen arvo katukaupassa olisi ollut 6,5 miljoonaa markkaa.
(STT-MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.