Mainos

Nimen suosio romahti Britanniassa 30 prosenttia – syynä Harvey Weinstein

Harvey-nimen suosio on laskenut Britanniassa Harvey Weinsteinin maineen seurauksena.

Me Too -liike lähti liikkeelle elokuvatuottajaHarvey Weinsteinista, jota useat näyttelijät syyttivät seksuaalisesta ahdistelusta ja hyväksikäytöstä. Weinsteinista on tullut Hollywoodin ahdistelukulttuurin kasvot ja tämä on johtanut erikoisiin tilastofaktoihin.

Mirror-lehden mukaan vaikuttaa siltä, että Harvey jää yhdeksi 2018 vuoden epäsuosituimmaksi lapsennimeksi Britanniassa. Yleinen etunimi liitetään tällä hetkellä liian vahvasti toukokuussa pidätettyyn elokuvatuottajaan, että vanhemmat eivät halua nimetä lapsiaan Harveyksi.

Harvey on pudonnut yli 30 prosenttia sadan suosituimman pojannimen listalla BabyCentre-sivuston tilastoinnissa. Jos sama tahti jatkuu, nimeä tuskin nähdään vuoden lopussa sadan suosituimman nimen joukossa.

Weinsteinin etunimen putoaminen alas listauksessa ei ole ainut tapa, jolla elokuvatuottaja on vaikuttanut tilastointiin. Britanniassa nousuun ovat lähteneet Weinsteinin teoista maailmalle kertoneiden näyttelijöiden etunimet.

Esimerkiksi Me Too -liikkeen aluille laittaneen Alyssa Milanon etunimi on noussut suosiossa. Samoin muut Me Too -liikkeeseen liitetyt nimet, kuten Gwyneth (Paltrow) ja Asia (Argento), ovat nousussa.

Lähde: Mirror

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.