Harry Potter -tähti: Onneksi en joutunut näyttelemään päähenkilöä!

Harry Potter -elokuvien Draco Malfoy eli Tom Felton kertoo olevansa kiitollinen, ettei joutunut näyttelemään sarjan päähenkilöä Harry Potteria.

Harry Potter -elokuvissa Draco Malfoyta näyttelevä Tom Felton kertoo haastattelussa käyneensä koe-esiintymisessä niin itse Harry Potterin kuin Ron Weasleynkin rooleihin.

Felton kertoi MTV:lle, että olisi luultavasti aivan toisenlainen ihminen, jos olisi päätynyt kumpaankaan ensin hakemistaan rooleista.

– Olen erittäin kiitollinen, että pääsin alkuunsa mukaan tekemään elokuvia. Kiitollisin olen kuitenkin siitä, että päädyin näyttelemään Dracoa. En voisi kuvitella, että ketkään muut koko maailmassa kuin Dan (Daniel Radcliffe) ja Rupert (Rupert Grint) voisivat näytellä hahmojaan paremmin. En myöskään usko, että olisin selvinnyt roolien aiheuttamista paineista yhtä hyvin kuin he kaksi viimeisten 10 vuoden ajan.

Felton kertoi haastattelussa myös, ettei roolitukseen liittynyt ikinä mitään kateutta tai kilpailua. Sen sijaan he olivat toisilleen kuin perhe, kuten myös koko muu elokuvien tekoon liittynyt henkilöstö.

– Kuvauksissa oli hienoa tiimihenkeä. Daniel tavallaan veti ensimmäisestä päivästä alkaen innokkuudellaan porukkaa. Hän oli vuosien aikana minulle kuin kummisetä.

Lue lisää:


MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images

Lähde: MTV News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja