Harry Potter -tähdet ihastuivat Suomeen: Tänne tulemme toistekin!

Harry Potter -elokuvissa Fred ja George Weasleytä näyttelevät veljekset James (Fred Weasley) ja Oliver (George Weasley) Phelps ihastuivat toden teolla Suomeen.

MTV3.fin Viihdeuutiset tapasi Suomen ensi-illan keskiviikkona saavan Harry Potter ja kuoleman varjelukset osa 2 -elokuvan tähdet, James ja Oliver Phelpsin Helsingissä maanantaina. Miehet olivat olleet koko päivän median pyörityksessä, mutta onneksi he olivat jo saapumispäivänään sunnuntaina ehtineet tutustua Suomeen ja rentoutua.

– Lensimme tänne sunnuntaina ja menimme suoraan kansallispuistoon. Siellä sitten kuljimme kanootilla, uimme, kalastimme ja saunoimme. Se oli juuri sitä, mitä tarvitsimme, sillä olemme olleet niin kiireisiä viimeiset kaksi viikkoa, James Phelps kertoo.

Myös Jamesin veli Oliver hehkuttaa hetkellistä rentoutumista Suomen luonnossa.

– Paikka oli niin kaunis ja täytyy sanoa, että se oli rentouttavin päivä ja ilta, mitä minulla on ollut vuosiin, Oliver toteaa innoissaan.

Mitenkäs brittiveljekset pärjäsivät saunassa?

– Se teki hyvää, olihan se aika erikoista ja ainutlaatuista, mutta todella hienoa, James ylistää.

– Teimme sen vielä oikealla tavalla, sillä menimme saunasta suoraa järveen ja takaisin saunaan ja taas järveen, Oliver nauraa.

Maanantaina veljesten päivä jatkuu Harry Potter ja kuoleman varjelukset osa 2 -elokuvan promoamisella muun muassa Helsingin Kaisaniemen puistossa järjestettävän fanitapaamiseen muodossa. Onnekkaimmat fanit saattavat törmätä miehiin myös tulevaisuuden yllättävillä Suomi-visiiteillä.

– Palaan ehdottomasti takaisin Suomeen, ihan vain lomailemaan. Suomi on aivan upea paikka maailmassa, James hehkuttaa.

(MTV3–HEINI KANGASLUOMA)

Lue myös:

    Uusimmat