Harry Potter -näyttelijä: Elokuvat veivät lapsuuteni

Harry Potter -elokuvien Draco Malfoy -pahista näyttelevä Tom Felton toteaa, että Harry Potter -elokuvat veivät hänen lapsuutensa. Edes maine ja raha eivät voi sitä korvata.

Harry Potter -elokuvat ovat tulossa päätökseen lähes kymmenen vuoden jälkeen. Pahis Draco Malfoyta elokuvissa näyttelevä Tom Felton toteaa, että menetti elokuvien takia suuren osan lapsuudestaan.

– Ihmiset sanovat minulle, että raha ja maine varmasti korvaavat menetetyn lapsuuden, mutta eihän lapsuudelle voi panna hintaa! Niitä vuosia ei ikinä voi saada takaisin, eikä sitä voi mitata rahassa, hän totesi hiljattain Daily Mailille.

– Maine ei ole minulle tärkeää. Julkkiksena olo on ajatuksena paljon parempi kuin mitä se käytännössä on. On hienoa mennä ensi-iltoihin ja kuulla ihmisten hurraavan, mutta se ei ole todellisuutta, hän sanoi.

23-vuotias Felton jatkoi koulunkäyntiä elokuvien lomassa, mutta muut oppilaat eivät suhtautuneet hänen kuuluisuuteensa hyvin.

– Olin kuukausia poissa ja palasin kirkkaan vaaleissa hiuksissa. Minua haukuttiin ja ihmiset olivat mustasukkaisia, hän paljasti.

– Harry Potter ei ollut lasten mielestä siisti asia. Mutta olen kiitollinen siitä, että sain elää sen. On parempi tietää, minkälaisia ihmisiä on olemassa sen sijaan, että olisin elänyt suojattua elämää. Sitä paitsi, se parhaiten nauraa joka viimeksi nauraa.

MTV3/Helmi

Kuva: WireImage/AOP

Lähde: Digitalspy.co.uk

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja