Mainos

Harri Syrjänen, s. 1969

Keittiöpäällikkö Harri Syrjänen tekee päätyökseen ruokakuvauksia eli niin kutsutun food stylistin töitä. Hän on työskennellyt myös Lontoossa The Canteen -ravintolassa (yhden tähden Michelin luokitus) sekä Helsingissä G.W. Sundmansilla. Kesäisin kun Kokkisota on lomalla Harri kokkaa omassa eri puolella Suomea kuvattavassa ohjelmassaan Soppamies. Harri julkaisi esikoiskeittokirjansa Soppamies syksyllä 2003.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.