Mainos

Harri Olli palasi mäkeen – SM-pronssi kaulaan

Harri Olli teki lauantaina paluun mäkihyppykisoihin yli puolentoista vuoden tauon jälkeen.

Olli osallistui Lahden kesä-SM-kisoissa joukkuekilpailuun, joka hypättiin normaalimäestä. Olli saavutti pronssia Lahden Hiihtoseuran I-joukkueen riveissä. Ollin lisäksi joukkueessa hyppäsivät Sebastian Klinga, Aapo Lehtinen ja Ossi-Pekka Valta.

Joukkuekisan SM-kulta meni Kuusamon Erä-Veikoille, jonka nelikon muodostivat Sami Saapunki, Juho Ojala, Lauri Asikainen ja Anssi Koivuranta.

Joukkuekilpailun hopealle hyppäsi Lahden Hiihtoseuran II-joukkue kokoonpanolla Ville Larinto, Olli Muotka, Mika Kulmala ja Sami Niemi.

Mäkihypyn henkilökohtainen SM-kisa järjestetään sunnuntaina.

Ryynänen ykkönen yhdistetyssä

Ounasvaaran Hiihtoseuran Janne Ryynänen piti muun maajoukkueen takanaan yhdistetyn kilpailussa. Ryynäsen tasainen suoritus sekä mäessä että hiihtomatkalla riitti SM-kultaan ennen Puijon Hiihtoseuran Ilkka Herolaa ja Lahden Hiihtoseuran Joni Karjalaista.

Ryynänen oli tyytyväinen tietysti voittoon, mutta myös tämän hetkiseen kuntoonsa.

- Aivan hyvä kisa, hyppy omalla tasolla ja hiihtokin tuntui kulkevan, Ryynänen kertasi.

Menneen kesän kansainväliset GP-kilpailut ovat kovaan harjoitustahtiin nähden menneet hyvin. Hyvät sijoitukset ovat antaneet roimasti motivaatiota harjoitteluun.

- Kisat osoittavat, että kunto on mennyt oikeaan suuntaan. Vielä pari kuukautta kun saa tehdä töitä, niin olen taas talvella astetta paremmalla tasolla, Ryynänen jatkoi.

Maajoukkueen kokonaispanokseen päivän kilpailussa ei päävalmentaja Petter Kukkonen sen sijaan ollut aivan tyytyväinen. Alkusyksyn sairasteluista huolimatta joukkue pääsi kuitenkin kokonaisuudessaan kilpailuun mukaan.

- Joukkue oli vaisu mäessä lukuun ottamatta Janne Ryynästä ja Ilkka Herolaa. Hiihto oli kaikilla hyvää, kesä-GP-tasoista kaikilla, siitä jäi positiivinen maku, Kukkonen summasi.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.